Tak je po výslechu, výslech měl začít ve 14:00, ovšem pan strážník se dostavil ve 14:20 a to ještě nevěděl, jestli je policista nebo strážník, paní se ho zeptala, zda je policista nebo strářník a on, že policista, přitom to je mestak od MP

Mno, první strážník nejdřív až skoro koktal, poté si nepamatoval na jaké straně mi nesvítilo světlo, potom přeskakoval od konce na začátek a připadal mi dost zmatený. Jeho výslech je ten první nahraný obrázek zde.
Druhý šel na řadu Policista od PČR, tak jsem navrhl paní přednici, zda by mohla udělat nějaká opatření, aby se nemohl vyslechnutý strážník domlouvat se strážníkem, který půjde teprve na řadu, na mojí žádost paní zvala strážníka, co ještě nebyl vyslechnut a zavřela ho do vedlejší místnosti.
Výslech Policisty od PČR byl takový klidnější, přišlo mi jako kdyby to měl naučené z paměti, mluvil pomalu a dával si pozor, co říká. Na otázku,jestli proč bych byl zavolán na místo mi řekl, že neví, ale ví, že ho určitě zavolala hlídka MP. Navrhl jsem tedy, aby se vytáhnul záznam od PČR a záznam z mého telefonu, kde se ukáže, že první jsem na dispečink 158 volal já a žádal je na místo. Jsem si totiž jistý, že když jsem mluvil s dispečinkem, tak mestak sel teprve do auta pro vysilacku, tudiz jsem musel být první kdo je volal.
Výslech policisty je ten druhý obrázek
No a poslední přišel na řadu ten arogantní mestak, který vypadal sebejiste a povysene

když jsem se ho zeptal, proč myslí, že jsem se zamkl v autě, tak mi sdělil jak to má vědět, tak jsem mu řekl, že v úředním záznamu, který on patrně sepisoval a nakonec i podepsal, je uvedeno, že jsem se zamkl v autě a nekomunikoval, on mi ale u výslechu dnes řekl, že si to nepamatuje a že jsem se určitě nezamkl v autě.
Navíc paní přednice trošku popletla otázky, já se zeptal, jaký zákon nařizuje, abych mestké policii ukazoval obcanky prukaz a ona to zmenila na "jaký zakon narizuje, abych prokazal totoznost mestske policii" cehož jsem si všiml až doma bohužel.
4-tý policista má prý dovolenou 9 dní a tam až bude k dispozici tak mi pošlou dopis o předvolání.
No a poslední věc, na konci celého jednání jsem přednici požádal, zda by mi mohla udělat kompletní kopii spisu, na to mi řekla, proč jí chci, já řekl, že bych jí rád dostal a že mi to zákon nijak nezakazuje. Ona na to, že už mi jí jednou dala. Tak jsem se jí zeptal, jaký zákon nařizuje, že mám nárok jen na jednu kopii, co kdybych náhodou něco ztratil. Úřednice se sebrala, šla do vedlejší místnosti a radila se s jejich právničkou. Po 5 minutách přišla, že mi nic nedá a že mám smůlu a co to zkouším. Sdělil jsem jí, aby mi teda vypadal potvrzení, že mi odmítá kompletní kopii spisu, na to řekla, že mi nic dávat nebude. Tak jsem jí řekl, že stačí, když mi celý spis ukáže a já si ho alespoŇ vyfotím, na to mi řekla, že prostě ne, že jednání skončilo a abych odešel. Sdělil jsem jí, že jednání sice skončilo, ale zákon mi nenařizuje, že o kompletní kopii spisu můžu žádat jen při jednáních. Na to mi řekla že znova řekla, abych šel a že nic nedostanu. Moje otázka, vše mám nahrané a vše je tentokrát krásně slyšet. Rád na úřednici podal stížnost, přece mi nemůže takto upírat má práva a tvořit obstrukce, co když tají, že spis není kompletní? A prosba na ty, co se v tom lépe vyznají, jak poslat stížnost a co by měla vše obsahovat? stačí toto + nahrávka? Podjatost?