Zdravím, tak jsem byl dnes na úřadě požádat o kompletní kopii spisového materiálu. Paní byla velice příjemná, až mě to docela překvapilo :-D
Níže přikládám to, co jsem na úřadě dostal a co by měl být KOMPLETNÍ KOPIE SPISU, což mi tak nepřijde. Chybí například soupis věcí, číslování, nebo například i dopis s příkazem, který mi byl odeslán cca před týdnem.
Moje poznatky, co jsem tak nalezl v daných papírech:
1) Nad úředním záznamem jsem se musel opravdu smát, jelikož je vše úplně překrouceno a já jsem tam jako to největší hov*do, co je arogantní a myslí si, že mu vše projde. To, co je v úředním záznamu napsáno, tak vůbec nesedí s videem, které mám z celé akce pořízené, mám dané video vzít na ústní jednání nebo to nechat do odvolání?
2) Úřední záznam MP a PČR si docela protiřečí, přičemž úřední záznam od PČR vypráví, jak jsem já zavolal PČR ze strachu z nátlaku a arogantního chování MP strážníka, což je pravda a úřední záznam od MP zase vypráví to, že hlídku PČR zavovali oni, protože jsem se zamkl v autě a odmítl předložit doklady, což není pravda, jen jsem řekl, že OP nemám povinnost MP dát a strážník na mě začal fakticky řvát, že jak si to představuji atd.., a tka jsem zavolal hlídku PČR, což je vlastně v mých minulých příspěvkách popsáno.
3) V daných papírech jsem nalezl taktéž potvrzení podle 106, o které jsem žádal na místě Policistu a ten mi takové potvrzení odmítl vydat (vše zaznamenáno na kameru). V daném potvrzení se píše, že se mnou v ulici **** byli provedené dané úkony, přičemž celý incident se stal o dvě ulice vedle. Správná adresa je pak napsána v úředním záznamu od PČR.
4) Dále je v úředním záznamu od PČR napsáno, že jsem byl řádně poučen a to je i v ÚZ od MP, což ani jedno není pravda. Navíc podle ÚZ od PČR jsem dostal pokutu za údajné přestupky (zelenou kartu, světla) což taktéž není pravda a na videozáznamu je slyšet, jak mi udělují pokutu za zapomenutý řidičák, kdy říkám, že ho nemohu najít a poté cca po 2 minutách jim ho přináším s tím, že jsem ho našel. Poté teprve přichází na řadu lustrováno odstaveného auta, se kterým mi už předtím MP zakázala další jízdu, dokud neopravím světlo. Navíc je tam napsáno že "věc nechal poslat SO s větou "on už si to nějak zařídí" je taktéž lež, nic takového jsem určitě neřekl! Poslední odstavec ÚZ od PČR mě taktéž pobavil, ano ostatní spolujezdci v mém autě si celý zásah taktéž natáčeli, aby mohlo být video poté použito u SO, ovšem jediným, kdo strážníkům vytýkal jejich práva a povinnosti jsem byl já, nikoliv moji spolujezdci. Možná párkrát někdo z nich něco řekl, ale určitě ne přímo Policistům ale mě.
5) Podle ÚZ od PČR přijela hlídka j ODSTAVENÉMU vozidlu a u něj dělal silniční kontrolu. Jak může dělat silniční kontrolu u vozidla, které stojí vedle silnice na parkovišti a chtít po mě doklady od vozidla? To přece nemám povinnost jim dát ne, když je vozidlo odstavené a není v plánu s ním dále někam jet.
6) Nesvítící levé přední potkávací světlo si pravděpodobně obhájím tím, že jsem v momentě jízdy jel po městě, kde okolo silnice jsou všude obchodu a natolik silní pouliční osvětlení, že jsem za jízdy nemohl zpozorovat, že mi praskla žárovka, před jízdou vše bylo v pořádku, horší to bude s tou zelenou kartou. Napadá mě použít i něco z
https://www.30kmh.cz/index.php?topic=588.0, kdy mi sám příslušník PČR řekl, že auto je pojištěné a v příkazu od Úřadu je taktéž napsáno, že si na místě zjistili, že auto má platnou pojistku.
- Jen takový bod mimo, neřekl jsem, že chci prokázat totožnost jen rodným číslem, řekl jsem, že mu mou totožnost dosvětší moje celá posádka auta, s čímž on nesouhlasil, rázem během 3 minut pronesl možnosti jak se stotožnit, mezi kterými byla i možnost dosvědčení totožnosti a když jsem mu řekl znova, že mu to moje posádka dosvědčí, řekl opět ne a že chce občanský průkaz,
BOHUŽEL jsem na jednání městské policie nepodal stížnost, kterou už mám sepsanou, má cenu jí podat nyní nebo bude vyhodnocena jako účelová i přes to, že jednání bude probíhat s PČR?
Předem děkuji za jakékoliv rady a případné poznatky