Doplněno.Mám po ústním jednání, přes hodinu jsem vyslýchal 2 policajty

viz záznam v příloze.
Asi to znáte, ale najednou opicajti ani neví, kdo řídil, kdo měřil, na jakém sedadle seděli atd...
Na poslední stránce protokolu je, co jsem si ještě nechal doplnit do spisu (návod a metodický pokyny PČR k radaru, záznam ze služby z toho večera...).
Jsem domluvený s úřednicí až doplní spis, že si to doplněné vyzvednu k prostudování a vezmu si lhůtu k vyjádření.
Úřednice mi přišla "rozumná" a když viděla, jak jsem se připravil, tak pak už jen dělala zapisovatelku.
Místy jsem měl pocit, že pochopila, že to nebude klasické řízení "oslíčku, otřes se" a tak někdy s lehkým protočením očí zapsala všechny rozpory, co policajti do protokolu uvedli.
pk202: Uvědomte si, že přinutit na místě orgán aby to pustil je nemožné. Vaším cílem je donutit je nasekat chyby, kterých si ani sami nevšimnou a ty vy potom rozmáznete v odvolání. Pokud je na něco zbytečně upozorníte, tak se s tím nějak naoko vypořádají a zbytečně otupujete munici.
? Můžu vás požádat o názor, jak dál? Jestli do následného vyjádření uvést ten základní rozpor (nejspíše opravdu měřila policajtka, neproškolená - alespoň dle záznamů ze spisu) a ještě zevnitř auta a pod úhlem... a navrhnu zastavení správního řízení (že se nepodařilo prokázat)... a do případného odvolání si nechám ještě materiální aspekt a možná ještě něco, co společně najdeme,
NEBObýt více pasivní, po doplnění spisu se vyjádřit, že se už více nebudu vyjadřovat, nechat to na orgánu, jestli to o své vůli rovnou nezařízne, ale kdyby mne uznali vinným, tak pak všechnu munici narvat do odvolání?
Díky za váš názor.