Zdravím. Tak jsem si dnes zašel na údajně zrušené ÚJ. Bylo to celkem výživné. Janička tam nebyla, je prý na překážce (radši si ani nepředstavuju co všechno to může znamenat

) takže jsem jednal s její kolegyní v kanclu. Chvíli jsme se dohadovali, jestli bylo ÚJ zrušeno nebo ne. Já jsem trval na tom, že jsem s nikým po telefonu nemluvil a poštou nic nepřišlo, parazit tvrdila, že se mnou mluvila přímo ona, což se pokoušela dokázat tím, že volala na moje teleofní číslo, které měla tužkou napsané na pozvánce ve spisu. Blbce mě napadlo až potom, že jsem si mohl hodit její číslo do ignoru nebo si vypnout SIM. Nicméně, po několika urgencích jsem ji dotlačil k tomu, ať sepíše úřední záznam o tom, že jsem tam byl (v příloze).
Ještě bylo celkem vtipné, když se během sepisování úředního záznamu ve dveřích oběvil
prap. zmrd Verner, který se taky dostavil na údajně zrušené ÚJ jako svědek (mám audio záznam).
Jako další krok zvažuju stížnost na prazita a chci tam uvést, že ÚJ očividně zrušené nebylo, vzhledem k tomu, že tam kromě mně dorazil i fízl. Během víknedu bych tady nahrál pracovní verzi stížnosti a poprosil bych zkušenější, jestli by si to nepřečetli. Případně budu rád za náměty.
Díky.