Zajímavý začátek diskuze, pan učitel HUGE RESPECT!!! - k filozofii placení pokut bych se mohl vyjádřit taky, dokonce jsem ve dvou případech zřejmě (tajně doufám) zrušil Burešovi voliče, dost možná celé dvě rodiny, páč otcové obou obviněných ztratili bradu kdesi na podlaze, když se mě zeptali že "Proč?" to tak je. Tak jsem jim vysvětlil, že "bo Ťok", Burešův ministr za ANO. Čuměli na mě jak telata na nové vrata. Tak doufám, že si na to, proč tam onehdá se mnou a se svými synátory seděli na těch ÚJ vzpomenou, co jsem jim onehdá říkal. Zbytek mého okolí tak nějak taky patří do ovčanské kategorie "...a děkuju, že jste mi dali tak malou pokutu a mějte se hezky a klidnou službu a nashledanou..." - s těma je to holt těžký...
Taky budu volit Matějku/Referendum, bez ohledu na to, že je zřejmě málo pravděpodobné, že by dosáhli nějakých významnějších volebních úspěchů. Držme jim palce!
P.S.: Máte tu ještě někdo další SŘ jako jednu ze svých oblíbených volnočasových aktivit? A pokud ano, kolik momentálně žonglujete řízení? V poslední době začínám v tomto směru ztrácet dech a tak nevím, jestli si s ohledem na rozsudek Nejvyššího soudu č.j.
5 Tdo 1406/2014-32 ze dne 25.3.2015 začít říkat o nějaký prachy (pokud jedu větší dálku, tak si nechávám zaplatit aspoň cestu) navíc, abych cosi odfiltroval nebo jestli s tím praštit úplně a na všecko se vykašlat - jenže sám skoro nic negeneruju a vypadnout z toho nechci...
Z asi tuctu lidí, co jsem je zastupoval, nebo jim cosi radil se "zaktivizovali" asi tři lidi - tzn. začali se sami aktivně zajímat a koketovat s vlastní obhajobou - s takovýma je radost pracovat, protože s každým dalším setkáním/kontaktem jsou oťukanější, sebevědomější, nabušenější... Ale ten zbytek - je mi blbé někomu odmítnout pomoci, pokud je na to jen trochu časový prostor, ale pak se stane, že se to blbě sejde a najednou má člověk během týdne sepsat třeba tři odvolání a to je pak, alespoň při mých časových možnostech, na palici...

P.P.S.: K těm volbám ještě - často se mě lidi ptají, že koho mají teda volit, když to současné a minulé vlády akorát kurví směrem k nesvobodě - všem říkám, že je úplně jedno, koho zvolí, důležité je, aby to nebyl nikdo, kdo už tu šanci někdy předtím dostal... Protože jinak změna buď nebude, nebo bude, ale zaručeně k horšímu...