No hlavně ta vizualizace v tom druhém videu - audi se doslova lepí na kufr auta před sebou.... opravdu se nehodlám zastávat vybržďovače, ale docela by mně zajímalo kdo vlastně seděl za volantem toho audi - na normálního člověka by to ti "experti" stopro hodili....
Kdo tam seděl, netuším, ale primárním viníkem toho všeho je řidič-debil, který vybrzdil levý pruh do zastavení, což imho muselo skončit nějakým průserem. Ještě bych (neochotně) pochopil, kdyby vybržďovač auto za sebou zpomalil třeba na 50km/h, ale ne zcela zastavil, což se tu stalo. Řidič Audi byl lepič a lemra bez schopnosti reagovat na světlo, patrně měl dostat nějaký trest za spoluvinu, jenže:
- zemřelo malé dítě, na to je "veřejnost" velice citlivá
- oba rodiče byli vážně zranění + přišli o dítě + mají dodnes psychické i fyzické problémy, jak bylo uvedeno
- soudní znalec v posudku jasně řekl, že řidič Audi se nemohl střetu vyhnout, což je pochopitelně naprostý bullshit, jenže se znaleckými a zejména ústavními znaleckými posudky se nepolemizuje, jak mě poučil jeden soudce Městského soudu v Pze, když mi zamítnul návrh na výslech soudních znalců
Tj. vybržďovač byl předem odsouzen, zcela ideální kandidát pro "exemplární" trest. Viz zvýšení trestu z 8 na 11 let po odvolání SZ.
Pod videem na youtube je výživná diskuse, 100% lidí by vybržďovače poslalo do basy na doživotí, nebo jej popravilo. Dost lidí by také bylo rádo, kdyby se něco špatného (např smrt) stalo i advokátovi toho vybržďovače... a právě takovým lidem vychází rozsudek vstříc.