Tak podle KN to je asi součástí silnice, pozemek je nudle délky poloviny silnice mezi Prdelemi a do šířky to končí asi hranou pole, takže ta akorát na tu silnici + krajnici.
Typ parcely: Parcela katastru nemovitostí
Mapový list: DKM
Určení výměry: Graficky nebo v digitalizované mapě
Způsob využití: silnice
Druh pozemku: ostatní plocha
Sranda je, že vlastník je veden Město Neratovice, Kojetická 1028, 27711 Neratovice - povědomá adresa.

Mám pocit, že si tam z toho vybírání pokut dělají asi docela byznys. Kdo to měl vědět, když nejsem místní...
A podle Google SW tam je na začátku úseku i zákaz zastavení, ale ten jsem neviděl, když jsem přijel z druhé strany a otočil se v tom místě.
Za silniční vegetaci to možná oni považují, ale v tu dobu tam v podstatě žádná vegetace (už?) nebyla, asi to sucho...
Kdy se to překlápí na SprDel a jak se tomu vyhnout? Uvažoval jsem nad uvedením, že se jednalo o zastavení vozidla z důvodu poruchy, přičemž vozidlo nebylo označeno trojúhelníkem, protože prostě netvořilo překážku.
Myslíte, že by bylo účelné s tím vyrukovat už teď a na tuto výzvu odepsat, že v dané době vozidlo žádná osoba neřídila, což bylo evidentní a jistě patrné z jejich fotodokumentace a že vozidlo bylo v místě odstaveno z důvodu poruchy tak, aby netvořilo překážku na pozemní komunikaci (proto nemuselo být označeno jako překážka) a že bylo odtaženo v pozdních večerních hodinách, že by to třeba už ani nezkoušeni úřadu předávat (o kancl vedle)?