30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Výzva - §125c  (Přečteno 36656 krát)

SP

• Zobrazit profil
Re:[LOST] Výzva - §125c
« Odpověď #45 kdy: 20 Listopadu 2024, 08:29:40 »

Zdravím,
minulý týden mi přišel rozsudek od Nejvyššího správního soudu, že rozsudek Krajského soudu zrušuje a  zrušuje i rozhodnutí Krajského úřadu a vrací věc k novému projednání. Odůvodnění postavil na tom, že v jednom případě z devíti, nový majitel překročil rychlost v obci o 58 km/h, kterážto je více společensky škodlivá a úřad měl vyvinout větší aktivitu k tomu, aby řidiče vypátral případně předvedl v klepetech.
Trochu mě mrzí, že se soud vůbec nezaobírá tím, že člověk nemůže bránit v jízdě cizím vozidlům, ale přesto je za to perzekuován.
Jen pro úplnost:
Ještě jsem na začátku roku 2024 podal na Úřad pro ochranu osobních údajů stížnost na Magistrát města Znojma s tím, že jsem na Magistrátu veden jako majitel a provozovatel předmětného vozidla, což se nezakládá na pravdě. Jako důkaz jsem předložil rozsudek okresního soudu ve Znojmě o určení vlastnictví a výpis z registru, kde ke dni prodeje již také nefiguruji jako majitel a provozovatel vozidla. Tzn. je rozpor mezi záznamy v registru a rozhodnutími znojemského magistrátu což odporuje GDPR. 
Od ÚOOU jsem zatím dostal jen potvrzení o tom, že se tím zabývají, jinak nic.
« Poslední změna: 20 Listopadu 2024, 09:39:32 od SP »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Výzva - §125c
« Odpověď #46 kdy: 20 Listopadu 2024, 10:25:48 »

Gratulace! Podělíte se s námi o rozsudek NSS?
IP zaznamenána

peter_sk

• Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 20 Listopadu 2024, 12:54:56 »

Bude to 4 As 19/2024-23 Do 21.11. je vyvesené na úřední desce NSS
IP zaznamenána

SP

• Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 20 Listopadu 2024, 16:48:54 »

Bude to 4 As 19/2024-23 Do 21.11. je vyvesené na úřední desce NSS