K té mou zásluhou vyhrané věci měli všechny podklady. Přesto po zrušení rozhodnutí žádná aktivita u SO1.Tak znova a snad už naposled: jestliže kraj rozhodnutí zruší a vrátí k novému projednání, přičemž SO1 ve věci neučiní žádný úkon, jaká by z naší strany měla následovat aktivita? (Poslední podání, které nám pan frajtag k věci předal, bylo zrušující rozhodnutí z kraje). Prosím o konkrétní odpověď, zatím se tady od vás nikdo žádné nedočkal
"Profíci" opět bez reakce.Viz výše: další úkony si opět řešil sám a nejevil žádný zájem o jakoukoliv spolupráci, ani ji nepožadoval. Přesto mu na jednotlivé dotazy byly poskytnuty obsáhlé konzultace ohledně dalších možností a postupu.
Na to odpověď stručně, jste debil, žádné do budoucna nebude.Sice s vaším sebehodnocením souhlasím, ale žádnou takovou odpověď jste nedostal.
Prosím profíka pana krause aby doložil, kde žádám o OKAMŽITÉ smazání.E-mail z 3.8.2018 10:33 hod: „Požaduji smazání veškerých dat z mých případů a veškeré mé osobní údaje.“ Požádal jste – vyhověli jsme; a zase to je špatně? Nebo mi vysvětlíte, jak bychom mohli zachovat aktivní účet a zároveň smazat vaše osobní údaje?

Důkaz: přiložený printscreen.
Ani ne. 3 litry v hajzlu. Dobrá zkušenost.Poněkud mi uniká smysl, proč člověk, který tvrdí, že si ročně sám úspěšně řeší desítky případů (e-mail z 3.8.2018 11:23 hod. „Případů si ročně řeším několik desítek a úspěšně“ ha ha ha – to bych chtěl vidět

), si zaplatí službu tohoto typu, přitom předá 3 věci vždy až ve fázi rozhodnutí a nijak nespolupracuje. To má asi takovou logiku, jako kdybych si někde zaplatil celoroční servis auta, ale přitom všechny závady patlal v garáži a když to zkazím, tak se budu rozčilovat, že mi ten servis nepomohl.