Ahoj, před 3 měsíci jste mi moc pomohli, řízení o přestupku bylo zastaveno, moc děkuji. Jenže teď se mi tady vyrojil další starší kousek. Stručný popis (vše je popsáno v obsílce, kterou jsem připojil jako přílohu - 2 stránky)
Ke konci června 2016 mě zastavili bubáci s tím, že na mě dostali tip, že řídím pod vlivem drog. Nalízal jsem nějakou blbost, ale to jim stačilo na to, aby mi na místě vzali papíry. Požadoval jsem krev, tak se jelo na krev. Výsledek přišel za 2 měsíce s tím, že drogy v krvi vše negativní. V té době jsem neměl nejmenší ponětí, jak funguje odebrání ŘP atd. Řídil jsem z vesela dál, při čemž se dne 16.8.2016 stala zase jiná příhoda, ale tam moje řízení nebylo prioritní. Dvě kauzy na sobě nezávislé se ovšem teď propojili a já jsem se vlastně sám napráskal, že jsem řídil v době, kdy jsem měl sebrané papíry. A já se teď ptám - je možné napadnout tuto skutečnost, že jsem řídil v době, kdy jsem neměl papíry, že toto odebrání bylo vykonáno neprávem? (viz krevní zkouška negativní).
Jinak k tomu předvolání - nedostavil jsem se, protože mi to poslali na adresu, kde se již nezdržuji, ale to bych neřešil, protože v předvolání je evidentně špatné datum (25.1.2016??).
Mohu Vás poprosit o další postup? Minule jste mi moc pomohli, ve skrytu duše doufám, že pomůžete i nyní.
Díky moc za každou odpověď !

1. Nekričte tu na nás, vypněte si caps lock.
Předmět tématu upraven, jsem též téměř hluchý
enzym