Tady ani tak nejde o to jak tady vystupuju, ale pouze o holý fakt, že kouřím trávu.
Přinejmenším já jsem přinejmenším znechucen ani ne tím, že po trávě řídíte, ale tím, že když vám policie dá jasně najevo, že takhle brzo ne, zajistí vám řidičák atd., tak že za 14d uděláte prakticky identický přestupek. Proboha proč?! Chybějící značka upozornila, nalízané THC tomu dalo korunu. Myslím, že tohle to vystihuje zcela jasně:
Posral jsem všechno co jsem mohl, zachraňte mě... 
Vaše jednání v mých očích není ospravedlnitelné v zásadě ničím jiným než krajní nouzí, která ale zjevně nenastala. Tohle fórum není od toho, abychom vysekávali z průseru průseráře, kteří si odmítají připustit, v jakém průseru jsou.
Chápu, že je pro vás nejspíš prioritou staticky dodržovat daná systémová pravidla.
Ledaskdo z nás drží anarchistické názory, ale projevovat svůj anarchismus takovýmhle okopáváním kotníků systému? To není statečný odpor proti systémovým pravidlům, ale nebetyčná blbost. Spousta z těch pravidel je nesmyslných nebo zbytečně restriktivních, nicméně spousta z nich má reálný základ, kdy omezují jednání, které je ve většině případů společensky nebezpečné. Pragmatické je pak pravidla obecně dodržovat.
Tuhle jsem si četl podmínky nějakých těch "pojištění proti přestupkům" a snad u všech nabídek jsem našel výluku, že se služba nevztahuje na alkohol a jiné návykové látky za volantem. To, že my to tu nemáme, neznamená, že to chceme dělat, zrovna tyhle přestupky, pokud nejsou zjevně neoprávněné, jsou akorát opruz a ztráta času.
Dlužno podotknout, že kdyby tohle udělal můj syn, tak bude měsíc chodit kanálama. A to je taky anarchista. Bude se stydět tak, že to bude platná omluvenka na ústní jednání.
..tak nejpozději když začne jít o kriminál tak bude fakt čas přestat dělat blbosti..
Jediné nechápu, co vás všechny staví do takové povýšenecké pozice .. třeba mi to někdo objasní
Za sebe já se snažím poradit..
Tak i já. A taktéž tvrdím, že to, co psal kolega hh před nedávnem, je s velkým odstupem nejrozumnější varianta. Tedy přiznat se, splácnout oba přestupky do jednoho a co nejrychleji to vyřídit, než přijdou na to, že to první je možná trestný čin. Úřad má tak kvalitně nabito, že se tomu prakticky nedá ubránit:
Pokud není armáda dost silná na to, aby zvítězila, je třeba alespoň zajistit, aby nebyla poražena.
Druhá rada.. máte nereálně optimistický názor na to kdy už nejste pod vlivem. Navíc se záznamem o řízení pod vlivem se v budoucnu dá očekávat test na drogy při silničních kontrolách.. tak radím buď přestat hulit nebo řídit..
Nebo obojí. Nicméně polucajti opravdu kontrolují podle záznamu, takže počítejte s tím, že následujících několik let budete lízat při každé kontrole.