30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 14 15 [16]

Autor Téma: www.nezaplatim.cz  (Přečteno 292297 krát)

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:www.nezaplatim.cz
« Odpověď #225 kdy: 20 Listopadu 2025, 21:52:54 »

a tohle je zajímavé — rozkliknutím jmen dostanete velmi dlouhý seznam firem, ve kterých byl dotyčný zapojen. Například: https://rejstrik.penize.cz/lubomir-kubis#789
IP zaznamenána

konqui

• Zobrazit profil
« Odpověď #226 kdy: 21 Listopadu 2025, 09:59:31 »

Však je to hodně pofidérní spolek.....
IP zaznamenána

TomRider

• Jsem pirát silnic a můj revír je dálnice :-)
    • Zobrazit profil
« Odpověď #227 kdy: 21 Listopadu 2025, 12:21:53 »

Teď jsem s nimi vyhrál přestupek kde hrozilo 12 měsíců zákaz řízení a 25.000 pokuta.
Jednalo se o jizdu bez SPZ, povinného ručení a bez technické. Jelikož se jednalo o elektrokoloběžku, tak úřad to kvalifikoval jako moped!!!
Je hodně důležité řídit se pokynami co napíší, a né mít svojí hlavu!!!! Za mě skvěle vyřešeno!!!
IP zaznamenána
Co mají společného úředník a žába?
Celý den jen sedí, čumí a vymýšlí nesmysly.

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #228 kdy: 21 Listopadu 2025, 23:29:14 »

Bez nezaplatim.cz bych byl v háji. Fakt je důležité řídit se jejich pokyny i když si myslíte že byste to udělaly jinak !!!!
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #229 kdy: 21 Listopadu 2025, 23:35:39 »

Takže jste to táhli 3 roky?
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #230 kdy: 21 Listopadu 2025, 23:45:30 »

U soudu se to nejvíce zdrželo. Až jsme vyhrály soud.  Úřad už neměl zájem to řešit a hodil to k ledu a nechal to promlčet .
Těch dokumentů mam více , bylo tam i že to překvalifikovaly . Původní pokuta byla 5 tisíc a zákaz řízení na 6 měsícu . Jinak kraj neřešil moje odvolání a rovnou to překvalifikoval na 12 měsíců zákaz a 25 tisic pokuta.
Proto to muselo k soudu. Je to složité na vysvětlení , jsem jenom amater.
« Poslední změna: 21 Listopadu 2025, 23:48:07 od TomRider »
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #231 kdy: Dnes v 00:05:05 »

Každopádně mě je to jedno jak dlouho se to táhlo. Dokonce jsme uspěly i s odkladným účinkem, takže jsem mohl řídit po celou dobu řízení o přestupku . Pro mě je důležité že jsem to vyhrál 😉
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #232 kdy: Dnes v 11:13:32 »

Řešením konkrétního případu v tomdle vlákně jsme asi trochu OT, to by stálo za to vydělit do případů. Ovšem by mne teda zajímalo, esli argumentace byla postavená na nečem jiným, než jenom procesních pochybeních a nesprávným zařazení. Tak narychlo mám pocit, že věc, co má (pokud to je správná informace) 8 kW, konstrukční rychlost přes stovku, a 66 kilo prázdná (čili+jezdec+náklad) není ani L1e, to je normální motorka. Takže pokud na tédle rejžácké mrdce hodláte jezdit dál, až vás jednou seberou znova a postaví případ (i na základě těchto zkušeností) dobře, už z toho nevysekají ani všichni svatí. Pokud se do té doby nerozbijete na sračku, pže tadle kurvárna nemá nejspíš ani pořádný brzdy či pořádný pneumatiky co budou držet za mokra, ani nic, co by to byť jenom blížilo motorkám (který jsou proti dvoustopejm vozidlům samy o sobě mnohem horší). Příkladmo blinky, brzdový světlo apod. V horším případě dokonce nezrakvíte nejakýho chodce. Pže i blbej střet züklobuzen s chodcema bývá občas poměrně závažnej, kór s důchodecema. (Kterejch stále přibývá a řada z nich už ztrácí kognitivní schopnosti do té míry, že lezou do silnice mimo přechod tempem a v momentě, kdy zjevně nedokážou před přijíždějícím vozidlem včas opustit vozovku, takže je na řidiči, aby reagoval a neudělal z nich fašírku; troubit snad ani nemá smysl, dotyčnejm to dojde se zpožděním 5+ sekund, jestli vůbec; tzv. ovčanská společnost se stará vo kdejaký chochly, ale na přibývající počet vlastních občanů v tomdle stavu sere jak na placatej šutr. Potkávám takovejch stařečků takto v silnicích stále víc, jako že několik týdně, není to žádná anekdotická příhoda typu Švejka.) Tendle krám je schopnej křehčí osoby zabít na místě.

Předpokládám, že s tím nehodláte dělat nic, ostatně stejně jako s tou zoufalou neznalostí vlastního jazyka (chybu občas udělá každej, ale tadleta dlouhodobá neznalost shody přísudku s podmětem je zjevně trvalá porucha, a krev z toho teče z vočí). Jedna věc je vysekat lidi ze zjevné buzerace a případů, kdy oruad nedokáže (byť skutečný pochybení ovčana) správně rozhodnout. Druhá je soustavný porušování legislativy daleko za hranou (8 kW a >100 km/h není žádná babeta co vomylem vo pár číslíček spadá jinam, ale krám, kterej je schopnej napáchat kurva hodně škody, a to že to nesplňuje žádný požadavky jako to, aby to svítidlo, blikalo a brzdilo, a přitom to není pojištěný, není prkotina). To druhý se tady teda úplně nepodporuje, kór když dotyčnej nemá žádnou snahu to řešit.
« Poslední změna: Dnes v 11:18:34 od Behemot »
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #233 kdy: Dnes v 11:58:13 »

Řešením konkrétního případu v tomdle vlákně jsme asi trochu OT, to by stálo za to vydělit do případů. Ovšem by mne teda zajímalo, esli argumentace byla postavená na nečem jiným, než jenom procesních pochybeních a nesprávným zařazení. Tak narychlo mám pocit, že věc, co má (pokud to je správná informace) 8 kW, konstrukční rychlost přes stovku, a 66 kilo prázdná (čili+jezdec+náklad) není ani L1e, to je normální motorka. Takže pokud na tédle rejžácké mrdce hodláte jezdit dál, až vás jednou seberou znova a postaví případ (i na základě těchto zkušeností) dobře, už z toho nevysekají ani všichni svatí. Pokud se do té doby nerozbijete na sračku, pže tadle kurvárna nemá nejspíš ani pořádný brzdy či pořádný pneumatiky co budou držet za mokra, ani nic, co by to byť jenom blížilo motorkám (který jsou proti dvoustopejm vozidlům samy o sobě mnohem horší). Příkladmo blinky, brzdový světlo apod. V horším případě dokonce nezrakvíte nejakýho chodce. Pže i blbej střet züklobuzen s chodcema bývá občas poměrně závažnej, kór s důchodecema. (Kterejch stále přibývá a řada z nich už ztrácí kognitivní schopnosti do té míry, že lezou do silnice mimo přechod tempem a v momentě, kdy zjevně nedokážou před přijíždějícím vozidlem včas opustit vozovku, takže je na řidiči, aby reagoval a neudělal z nich fašírku; troubit snad ani nemá smysl, dotyčnejm to dojde se zpožděním 5+ sekund, jestli vůbec; tzv. ovčanská společnost se stará vo kdejaký chochly, ale na přibývající počet vlastních občanů v tomdle stavu sere jak na placatej šutr. Potkávám takovejch stařečků takto v silnicích stále víc, jako že několik týdně, není to žádná anekdotická příhoda typu Švejka.) Tendle krám je schopnej křehčí osoby zabít na místě.

Předpokládám, že s tím nehodláte dělat nic, ostatně stejně jako s tou zoufalou neznalostí vlastního jazyka (chybu občas udělá každej, ale tadleta dlouhodobá neznalost shody přísudku s podmětem je zjevně trvalá porucha, a krev z toho teče z vočí). Jedna věc je vysekat lidi ze zjevné buzerace a případů, kdy oruad nedokáže (byť skutečný pochybení ovčana) správně rozhodnout. Druhá je soustavný porušování legislativy daleko za hranou (8 kW a >100 km/h není žádná babeta co vomylem vo pár číslíček spadá jinam, ale krám, kterej je schopnej napáchat kurva hodně škody, a to že to nesplňuje žádný požadavky jako to, aby to svítidlo, blikalo a brzdilo, a přitom to není pojištěný, není prkotina). To druhý se tady teda úplně nepodporuje, kór když dotyčnej nemá žádnou snahu to řešit.

Brzdy to má velice kvalitní, dvoupístové od magury, navíc koloběžka byla dělá na na zakázku, měl jsem k tomu certifikát, že to splňuje normu elektrokola kola. 1000 W a 25 km/h. Do toho oni ignorovali, certifikát nikoho nezajímal. Každopádně já jsem se ponaučil, a stejnak už tu elektro koloběžku nemám prodal jsem jí. také to mělo blinkry, a brzdové světlo!!!! Ta koloběžka stála 160 000. Nebyl to žádný nekvalitní stroj!!!!! A pokud si všimnete, koloběžka při kontrole stála na chodníku, neexistuje žádné video, že jsem na ní skutečně jel!!!!
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #234 kdy: Dnes v 12:12:49 »

Takhle to kvalifikovali, a ignorovali můj certifikát. Nechápu jak můžou stáhnout nějaký manuál od prodejců , aniž by si zjišťovaly podle VIN čísla u výrobce!!! Ale chápu že se jim do toho asi nechtělo a chtěli to mít rychle z krku.
IP zaznamenána

Urban.

• s
    • Zobrazit profil
« Odpověď #235 kdy: Dnes v 15:07:07 »

Přestože z formálního hlediska má správní úřad povinnost být objektivní, v praxi si důkazy ve svůj prospěch si musíte obstarat sám. Ignorovat váš certifikát jen tak nemůžou, pokud byl navržen důkaz.
« Poslední změna: Dnes v 15:09:50 od Urban. »
IP zaznamenána

TomRider

• Zobrazit profil
« Odpověď #236 kdy: Dnes v 15:25:10 »

Přestože z formálního hlediska má správní úřad povinnost být objektivní, v praxi si důkazy ve svůj prospěch si musíte obstarat sám. Ignorovat váš certifikát jen tak nemůžou, pokud byl navržen důkaz.

Bohužel ignorovaly a oháněly se, s náhodně  staženým manuálem, od dvou  prodejců . To VINko tam nebylo jenom pro nic za nic !!!!!  Proto jsem rád, že nezaplatim.cz udělalo patřičné kroky, i když v některých situacích jsem si myslel že bych to udělal lépe, ale v závěru bych to udělal na prd. Takže pokuď se nezaplatim do něčeho pustí, určitě je dobré se řídit tím, co Vám píší  a oni ví co dělají !!!! 
Mimochodem, není to první přestupek co jsem s nimi vyhrál. V roce 2018 jsem spáchal přestupek překročení maximální rychlosti na dálnici na úseku 130 jsem jel 186 :-) zastaven, stotožněn a podepsal jsem úřední záznam a přesto to vyhrály taky na promlčení. Jednalo se o Židlochovice a zrovna Židlochovice nejsou nejlehčí oříšek !!!!Vyhrát dva přestupky , kde šlo o řidičák není náhoda ale profesionalita. Na rovinu přiznám , že mám problém s gramatikou, a jsem rád že existuje spolek,který pomáhá lidem !!!!!!
PS: o tom certifikátu napsaly , že není ověřen a tím to uzavřeli  !!!
« Poslední změna: Dnes v 15:42:29 od TomRider »
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 14 15 [16]