INFO
Takže proběhl výslech opicajtů,ouřada hned ze začátku trochu zapomnělá od minule, že jsem se měl dopustit přestupku ještě před novelizací, takže prohlásil před jednáním a i zapsal, že jsem se asi dopustil tohoto provinění se sankcí novelizovanou. Nechal jsem ji při tom. Jednání, nejdříve dostala vylágoš ouřada, že je zavolala do místnosti oba najednou a znemožnil pokládat systematicky otázky, které mohli prokázat mou nevinu, trochu jsem do nich před ouřadou navezl,že co si to vůbec dovolili mně nepoučit při výzvě a o důsledcích odmítnutí dechové zkoušky. Na to opicajti reagovali s úsměvem, že je to jejich denní rutina a určitě by nezapomněli použít zákonnou výzvu včetně poučení. Na dotaz proč to na záznamu není, prý už neví. Ale určitě to tak bylo. Následně ouřada položila dotaz,zda žádám další provedení důkazu. Odpověděl jsem jí, že v zájmu spravedlivého procesu už sem jí jednou žádal o výslech spolujezdce, který byl přítomen. Po výměně názorů ouřada svolila a o výslechu bude předem prý informovat. Na to jsem řekl, že se nedostavím, abych svědka neovlivnil,hodila kyselej škleb ale ok