Takže dnes ráno jsem šel náhodou kolem a stavil sem se nahlížet před výslechem svědka, přišel jsem,řekl jsem že potřebuji znovu kopie výslechu opicajtu, protože jsem je někde potratil,nebo sem je tam zapomněl, oka pořídíme ale zaplatíš. Hodila to přede mě a přesně se tak stalo, podle toho prvního soupisu chybí celkem 2 možná 3 stránky, toto hned namítám, desky mi jsou sebrány, baba to po vlastní kontrole totálně banalizuje, že je to vlastně jedno, kopie jsem již prej dostal a může je znovu pořídit a ona to má v elektronické podobě a přece při každém jednání jsem to viděl na obrazovce,zapíná monitor a ukazuje mi to znovu. Oponuji že mně to jedno rozhodně není a chci to hned zaprotokolovat. Takže jsem vznesl, že chybí v listinném spisu oznámení o přestupku a úřední záznam od policie a že mi není vůbec jasné co to má znamenat a že správní orgán se v průběhu řízení ani jednou nezmínil o tom, že provádí dokazování kopiemi bůh ví odkud, které lze snadno pozměnit a že to považuji za procesní vadu. Ok zapsáno, podepiš a táhni. Tvl skoro vůbec nic na to neřekla,jak když to je banalita,kterou se zabejvat vůbec nemusí.
ve čtvrtek výslech svědka, pak už nevim co jinýho ještě navrhnout, zdá se, že jsem už vyplácal úplně vše a uvidíme tedy zda i přes tyto vady mi to nasolí a jak se s tím případně v rozhodnutí vypořádá. K podkladům před vydáním rozhodnutí se jí vyjádřím obdobně, 1. na prvním a druhém jednáním jsi mi evidentně dokazovala pochybnou kopií,bez toho abych o tom vůbec věděl,jakým listem to děláš a bez tohoto dokumentu nevím proč a jak jsi mně uznala vinným již příkazem. 2. výslech opicajtů rozhodně ok nebyl. 3. A k videu- stejně mně nepoučili při úkonu,řekli čeho jsem se měl dopustit až při rozlučce a už sem neměl možnost nápravy, toho co mi dáváš za vinu.