30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Odpor proti příkazu  (Přečteno 473 krát)

Olle

• Zobrazit profil
Odpor proti příkazu
« kdy: 23 Října 2024, 09:26:09 »

Ahoj

Přisla mi výzva k doplnění odporu /viz příloha / a to co píšou v prvním odstavci jsem přesně nepochopil co po mě chtějí
. Takže prosím o radu zda za
a) napsat at mi pošlou znovu co po mě vlastně chtějí
b) ignorovat

Jde mi o 2 body , který nechci mít zbytečně připsaný

Za odpovědi a rady předem děkuji
IP zaznamenána

Fogyn

• Zobrazit profil
Re:Odpor proti příkazu
« Odpověď #1 kdy: 23 Října 2024, 09:46:53 »

Vypadá to, že tvrdí, že chybí váš vlastnoruční podpis. Pokud víte (a jste si jistý), že jste odpor podepsal, asi bych to ignoroval. Nicméně počítejte s tím, že z pohledu úřadu příkaz nabyde právní moci a budete se muset (snad úspěšně) bránit u soudu. Asi bych zvolil bezpečnější cestu a odepsal (poslední den lhůty) něco ve smyslu "řeč tvůj nezorumět poslat kmen překlad". Pokud nechcete být moc kreativní tak "nemám tušení co chcete doplnit, zkuste mi to napsat znovu, česky a srozumitelně".
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Odpor proti příkazu
« Odpověď #2 kdy: 23 Října 2024, 10:46:59 »

Jedna z variant je ignorace. V takovém případě (pokud se nebude nic dalšího dít) je vhodné počkat, až se bude bezprostředně blížit výročí doručení příkazu, a podat žádost o uplatnění opatření proti nečinnosti. Pokud to nepomůže, tak nečinnostní žalobu.
IP zaznamenána