30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Stacionarni radar na dalnici v Rakousku  (Přečteno 51545 krát)

Tobin

• Zobrazit profil
Re:Stacionarni radar na dalnici v Rakousku
« Odpověď #30 kdy: 08 Března 2016, 12:41:28 »

jj. vyhodil jsem to a je zatim klid :) snad uz to propadlo

Tak co jsem slysel (neovereno) tak Vas priste v Rakousku zastavi a pekne Vam to sectou.

Nějak se mi to podařilo nedopatřením odeslat. Mám dotaz, jak tedy zjistili  Rakušáci adresu na kterou Vám
poslali vymahačský dopis?
IP zaznamenána

Martin623

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 08 Března 2016, 19:28:08 »

Jednou přišla na firmu obdoba českého napráskacího dopisu a jakési rozhodnutí. Provozovatel vozidla byl zřejmě zjištěn v databázi asfinagu, neboť řidič byl zřejmě změřen ve Vídni mezi mýtnými branami v tunelu mezi Stadlau a Brigitenau. Tak jsme to ignorovali, nebylo to řádně doručeno a nic se neděje. Auťák byl od té doby již v Rakousku několikrát kontrolován a vše v pohodě.
 V Německu mám taktéž zkušenost. Byl jsem v noci změřen na dálnici za mohutného záblesku právě, když jsem vletěl do zúžení asi tak 180. Tenkrát jsem měl docela naděláno, ale nic se také nedělo.
IP zaznamenána

xmartjan

• Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 08 Srpna 2023, 11:28:09 »

Má někdo aktuální zkušenost s vymáháním pokut z Rakouska? Pokročili nějak soudruzi? Blýskl mě o půlnoci radar na dálnici, nic hrozného, asi 160km/h, ale platit nehodlám, tak se chci zeptat hlavně na nějaké negativní zkušenosti s vymáháním.
IP zaznamenána

Mikek

• Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 20 Srpna 2023, 17:05:23 »

Loni v lete me na dalnici S6 vyfotil stacionarni radar. Prekroceni bylo asi o zavratnych 20km/h. Prisel jeden nedoporuceny dopis asi mesic po prestupku, ktery byl ignorovan a pak uz nic. Uz 11 mesicu klid.
IP zaznamenána

xmartjan

• Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 22 Srpna 2023, 08:25:26 »

Tak dneska přišel pozdrav z Rakouska, obyčejným dopisem. Naměřeno opravdu brutálních a smrtících 143km/h na 130 v 23.00h, požadují 45€. Dopis hodím do koše a uvidíme, jak se s tím poperou.
IP zaznamenána

xmartjan

• Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 23 Října 2023, 21:05:56 »

Dneska nalezen dopis ve schránce, požadují 90€ nebo ubytování formou náhradního trestu odnětí svobody na 1 den a 17h. Vzhledem k tomu, že bych si rád odpočinul od dětí, zkusím v případě vyzvání využít. Nevíte někdo jak je to se stravou v rakouskem lochu? Mam chut na nejakou rakouskou specialitu  8)
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 23 Října 2023, 22:50:50 »

Předpokládám, že výhrůžky se budou stupňovat, ale jestli to posílají furt obyčejně, tak pohoda.
IP zaznamenána

fredh

• Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 29 Listopadu 2023, 17:21:31 »

Ted nedavno prisel z Rakouska dopis, ze jsem pred Vanoci 2022 prekrocil asi o 15km/h, roztrhan. Pak prisel dalsi, taky roztrhan. Pak prisel dopis s dorucenkou - podepsan otcem a mnou roztrhan. Od te doby nic. Uz je to 2-3 mesice. Koupil jsem v lete jine auto a vcera prisel dopis na nove auto od Vidne (pamatuju si, ze jsem predjizdel z pruhu do pruhu nejake auto a najednou blesk - na fotce budou stopro 2 auta), ze chteji 55 EUR - roztrhan :)

Chci vedet, co se bude dit. Bydlime u Rakouskych hranic a jezdime 20km na kebab do Rakouska - zatim me jeste nikdy nezastavili, ale jsem zvedavy... :)
IP zaznamenána

xmartjan

• Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 28 Února 2024, 08:59:12 »

Dneska přišel doporučený dopis z Rakouska, za překročení o 13km/h na dálnici chtějí 90e. Nevíte někdo, jak je to s vymáháním (exekucí) podobné debiloviny z Rakouska? Má smysl dávat odpor, že 90e je za tak banální věc moc?
IP zaznamenána

xmartjan

• Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 28 Ledna 2025, 12:13:31 »

Bohužel jsem jednou v rozespalosti převzal doporučený dopis z Rakouska, ignorováno, pokračování doručil soudní doručovatel z Okresního Soudu. Už jsem odsouzený, doufám, že si to aspoň patřičně odsedím... Zatím opět ignorováno, uvidíme, co bude dál, tuhle hru už dohraju do konce. Hádám, že si to nějakou exekucí strhnou z účtu.
IP zaznamenána

stanice35

• Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 28 Ledna 2025, 23:44:01 »

Chybí ještě ta kopie rozhodnutí fašounů, můžete nahrát? Jinak asi rozporovat do uvedené lhůty.
IP zaznamenána

Jojoba

• Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 29 Ledna 2025, 11:20:41 »

V tom blitku soudu se odvolávají na rakouský justiční orgán..........Bezirkshauptmančaft si myslim že není justice , ale okresní úřad , něco jako hejtmanství..... nemá to vliv na platnost tohoto českého správního úkonu ?
IP zaznamenána