Zdravím,
přišla mi jako fyzické osobě do mojí datovky Výzva k zaplacení určené částky za toto níže. Chtějí 1 000 Kč.
Městský úřad Rosice, Odbor dopravy, obdržel dne 04.06.2020 od oznamovatele přestupku, kterým je Policie
České republiky (Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje, Odbor služby dopravní policie, Dálniční
oddělení Domašov) oznámení, že automatizovaným technickým prostředkem AD9C/05/0146, používaným
bez obsluhy při dohledu na bezpečnost provozu na pozemních komunikacích bylo zjištěno, že dne 16.5.2020 v
15:57 hod. na pozemní komunikaci mimo obec Dálnice D1, kilometr 175, ve směru jízdy na Brno , byla
vozidlu RZ xxxx, řízenému blíže neustanoveným řidičem, naměřena okamžitá rychlost ve výši 107 km/h.
Ve prospěch řidiče byla odečtena možná odchylka měřiče 3 km/h při naměřené rychlosti vozidla do 100 km/h
nebo 3 % při naměřené rychlosti vozidla nad 100 km/h, naměřená rychlost po odečtu odchylky činí 103 km/h.
Blíže neustanovený řidič motorového vozidla RZ xxxxx překročil nejvyšší dovolenou rychlost jízdy 80
km/h o 23 km/h, čímž porušil ustanovení § 4 písm. c) zákona o silničním provozu a dopustil se přestupku dle
ustanovení § 125c odst. 1 písm. f) bod 4 zákona o silničním provozu. Dopravní značkou, která v daném místě
omezovala nejvyšší dovolenou rychlost jízdy, byla dopravní značka „B20a“
Forum jsem se snažil pročítat, ale spíše jsem se chtěl ujistit zda přemýšlím správně, že by byl nejlepší Helmut.
Mám k dispozici Helmuta ze zahraničí co nemluví česky s kontaktní adresou v čr a přiznal by se. Je to nejlepší varianta? Podle fora by tohle mělo klapnout.
Protože jsem dlouho (naštěstí) nemusel nic řešit, spíš jsem se chtěl zeptat na zkušenosti?
Díky