ve čt proběhlo ústní jednání, kde byli pozvání fízli jako svědci, můj svědek pozván nebyl.
Ve spisu přibyl "důkaz", kde fízli opakují měření pásmem, na dotaz kdo tenkrát měřil a co měřil ani jeden neví. (dle růži prý ověření měřidla u pásma "fakt není třeba" a proškolení k měření taky ne), fotky byly hodně zábavné - zvlášť ta kalibrační, kde je ukázaný kousek trávy s kamínku (fotka má tak odhadem záběr 30/30 cm) a tam je kus nějakého měřidla od 4-11(asi cm nebo palců bůhví) přiložené k tomu stéblu trávy

Bohužel se jednání natáhlo na 3,5 hodiny, a musel jsem zpátky makat, takže už jsem nebyl na dokazování, s tím, že se vyjádřím písemně.
Nějak mezi řečí se mi svěřila, že by mi klidně ty poslední stránky poslala mejlem nebo datovkou, ale v Ostravě má shora direktivu, že NE. (Stoklásek). Takže budu muset zajistit, až bude čas. (Mimochodem, ve čt ráno od 9-12 přišel k růži někdo nahlížet do spisu, během našeho ústního jednání, ale nenechal se odbýt od růži, že teď nemůže a bude to na dlouho... vsadil bych, že to byl někdo odsud, který tam seděl na chodbě s noťasem v růžové košili, když jsme skončili a předpokládám, že jí zpříjemnil druhou polovinu dne. good job, pane!)
Moje stížnosti a podání byly vedením dodnes ignorovány. Chronologicky (prilohy)
- Opatřeni proti nečinnosti (1)
- Vyrozuměni ke stížnostem, podáním a nečinnosti (2)
- Nařízeno ústní jednaní (nic zajímavého)
- Návrh důkazů k nařízenému ústnímu jednání a žádost o změnu termínu, kde bude i můj svědek, který byl tenkrát na místě- datovka (3)
- vyrozuměni k návrhu (4) -
- proběhlo ústní jednání a výslech fízlů (mého svědka nechtěla obtěžovat, protože neví, jestli ho uvolní v práci)
mám celé nahrané, ale jsou to 3,5 hodiny, nicméně jsem tam šel s jediným záměrem : Ono totíž tenkrát, když skákali s pásmem kolem auta, které jsem dal dcerce, tak jsem se šel s ní anonymně zeptat (s ní), co tam dělají, ať buduje skill jak se s nimi nebavit a zjsitit co nejvíc.
Takže tenkrát, na jejich otázku jestli jsem řidič, jsem jim odpověděl, že ne, ale vím kdo by to auto mohl přemístit, pokud tam fakt zavazí. Čili, jakoby jsem šel "řešit přestupek na místě a odstranit překážku v plynulosti..." jako provozovatel. Jenže oni řešit nic nechtěli, ani to auto nechtěli "odstranit"
Tohle byl můj backdoor od začátku, že jsem nemohl řešit přestupek na místě a fízlům ani nešlo o to odstranit "překážku". A tam jsem to směřoval na ústním jednání. Jenže ze všech tří mám dojem, že jsou si jistí v kramflecích, že jsem to ani "řešit" nemohl, jako provozovatel, protože jsem nebyl řidič.
Můžete mi, prosím, pomoci, vnést do toho světlo ? Díky moc a hezký večer.