nečetl jsem celé vlákno, jen začátek... Hned na rovinu říkám, že nesnáším, ale opravdu nesnáším cyklobuzny!! Takže opravdu nerozumím snaze jim pomoci. Už mi vážně sere, jak se všude budujou cyklostezky na silnicích typu magistrála, uberem jeden pruh, dáme tam pruh pro kola a parkoviště, vážně inteligentní.

Jakoby nestačilo, že si ti retardovaní pumpičkáři myslí, že jim ta silnice patří, ikdyž tam žádný pruh pro ně není. Poslední zkušenost z dnešního rána, kdy idiot na kole stojí uprostřed pruhu jako první na semaforu, já až druhý za autem, které mělo, nechápu proč problém ho předjet, čili sem na něj zatroubil a jako každý cyklista co udělá, když na něj zatroubí auto, protože jede uprostřed silnice? Začně vás fuckovat, šlápne do pedálů a má potřebu si to s váma vyřídit... Jednou mi asi rupne v bedně, přestanu řešit, že budu mít odřený auto a prostě nějakýho takovýho krypla sejmu, ani mi to nebude líto. Sorryjako
Abych trochu usměrnil váš pohled na mé vylití vzteku, nedávno jsem si řekl, že asi tak po 10letech to kolo vytáhnu - jel sem koupit auto a přišlo mi to vtipný, hodit pak kolo do kufru a odjet autem. Hned od začátku jsem jel po co nejméně frekventovaných cestách, ačkoli jsem mohl jet po hlavní mezi auty - ale proč bych to dělal?? Proč bych ohrožoval sám sebe, proč bych měl zdržovat provoz na silnici pro auta?? Čili jsem jel pokud nebyla jiná možnost na silnici, ale co nejvíc za čárou vpravo a i tak mi bylo dost trapně, když někteří zpomalili (nebyl důvod, vešli bysme se všichni), klidně jsem i uhnul a počkal na zastávce, než auta odjela, jinak jsem jel po chodníku a pokud jsem potkal chodce, zpomalil jsem a čekal na vhodné místo k předjedí tak, abych je neohrozil.. né jako ta banda kryplů, která vás bezpardónu trefí i na chodníku, protože oni tam maj na tacháči upocenejch 52kmh a oni sou prostě cyklisti, kterým se tady všichni podřídí...