hh: diky. Zaminka to neni, ty dva podpisy jsou naprosto a uplne odlisne. Zmocnitel zjevne pouzil podpis a parafu a SO to bryskne odhalil

Original plne moci mam u sebe, takze pripadny znalec by zkoumal kopii. To nema sanci na uspech - ano, tez si myslim, ze chce uredne overit podpis na lejstru. A tajne doufam, ze si uvedomil, jak moc obvinenemu nahral.
Stale tedy vychazi jako nejlepsi nechat je placat se v tom co si nadrobili. A nedelat nic, az v odvolacce.
Vyse jeste zaznel napad abych tam zasel ted, plna moc skoncila v nedeli. Pokud by mi spis vydal, tak uz to bude jen tezko cele rozmotavat.
K tomu, ze urednik ma se mnou problem: ma.
Ve skolnim roce 1990/1991 jsme spolu sedeli v jedne tride. Ja pak skolu opustil s nekolika nedostatecnymi.
Pan urednik mi to dal, ve svem pojeti veci, naramne sezrat: zjednodusene receno, znely vety typu "nojo, tys byl dycky blbej, ve skole ti to neslo a ted se paktujes s takovouhle verbezi piratskou, fuj ......"
Samozrejme podano relativne slusnou formou. Ale z vyrazu jeho tvare bylo zrejme, ze potrebuje rousku a gumove rukavice a ze mi dokumenty bude podavat pinzetou, jak se me stitil. Slysel jsem i ze vec (plna moc) ma znaky "pojisteninapokuty" ci "odtahauta" a pod..
Debatu uzavrel tim, ze mi oznamil, "az tu budes takhle parkovat priste, zavolam na tebe mestaky". (Motorka stala pod oknem jeho kancliku osamocena uprostred prazdneho parkoviste, v okruhu 50 m od ni byla jen asfaltova plocha). Bohuzel, i pres me prosby je nezavolal, pry "az priste, ze stare znamosti".
asmodeus: plna moc byla na urad zaslana cca hodinu pred mou navstevou skrze datovou schranku. Bylo to v bezne pracovni dobe a na tuhle skutecnost jsem uradu opakovane upozornoval.
Vyzvu k dodatecnemu overeni podpisu chapu tak, ze si uvedomil(i) chybu a snazi se to zahladit.