Zdravím všechny,
momentálně mi ve schránce přistál lísteček, že mi na poště leží příkaz. A jelikož jsem ukázněný občan a nepáchám přestupky pravidelně nebo dokonce schválně

Tak už tuším čeho se bude týkat...
Jenže správní orgán mi to ze začátku neulehčil (teda hodně ulehčil viz později) a já bych rád radu, případně někoho rád pozval k pobavení nebo něčemu víc ...
Až to vhodí do schránky tak budu 100% vědět, že se jedná o přestupek překročení maximální povolené rychlosti, kde jsem byl zastaven hlídkou a tedy i ztotožněn. Jednalo se o měření z neoznačeného vozu s vadou na kráse (bradavicí) a posléze o kousek dál zastavení jinou hlídkou. Když mi byla nabídnuta pokuta 500,- (závratných 63 na 50, ale to teprve uvidíte kde =D), což je více než za plnou nádrž mého jednostopého stroje,a já nestihl ani doříct a pan policista se obrátil se slovy "dobře takže na složenku" a já dořekl správní řízení a on dostal osypky. Začal dělat obstrukce, že kolik tam mužu dostat a že si mě vyfotí atd. Nakonec si sedli do Vanu a 20minut mě nechali čekat... pak mi vše vrátil a ani mi nenechal nic podepsat. Tak sem se jel podívat kde že mě to změřili a šel to zdokumentovat, tak se jim najednou přestalo chtít měřit a auto rychle vystřelilo pryč abych nic nevyfotil =D
Myslel sem si že to vyšumí a ono nic, oni si fakt nedají říct... Totiž to místo je zde:
https://goo.gl/maps/6spjTY3a2H12A ono tak nějak pánové stáli mimo vozovku na nezpevněném okraji, dost možná na soukromém pozemku, ale co je nejpodstatnější NA VNĚJŠIM OKRAJI ZATÁČKY.
A teď k celkové podstatě...
Přišel mi lístek do schránky! Takže nechat to být na pochybení správního orgánu protože mi nic nepřišlo. A kdybych chtěl zažít srandu a vyzkoušet si to a výslechy a návody na měření atd. Jak to udělat když mi nic nepřišlo a nemám proti čemu podávat odpor?
Jde udělat nějakej přesah aby z toho měli i něco ti příslušníci, protože porušili co mohli a ten den nepravem pokutovali plno lidí? Minimálně 3 když sem tam já čekal a požadovat aby to vrátili nebo něco takového?
Diky za vyjádření