...což je také důvod, proč jsem si (alespoň zatím) nepořídil datovou schránku. Nerad bych úřednickému parazitovi snižoval náklady.
To mi trochu pripomina ted situaci, kdy jsem na vyzvu k seznameni se s podklady pro vydani rozhodnuti prisel, pozadal o kopii celeho spisu a nasledne jim predal pisemno uzadost o stanoveni lhuty a jal se odchazeti... (ma to legitimni zaklad, neni to obstrukce... pravni poradce mi rekl, ze mam dojit pro podklady k vydani rozhodnuti, predat zadost a k nicemu se nevyjadrovat, nic na miste neresit, proste s opicii se nabavime a stejne tak v urednikem a vyjadrime se pisemne)....
Pricemz ona zacala blekotat neco se musi sepsat zaznam a tak ... tak rikam at sepise, ze ji v tom nebranim. A ze ji verim ze to pak do spisu zalozi, a k tomu mne nepotrebuje... pak zacala reagovat na tu zadost, ze nebude prece mi nebude urcovat .... tak rikam ze je obvykle, ze spravni organ stanovi lhutu a ze uz jako orpavdu odchazim... a ona ze to ano, ale ze mi prece nebude posilat extra dopis.....

tim mi vykouzlila usmev. Tak jsem jenom rekl, ze urcite najde vhodny zakonny zpusob jak mne o vyrizeni me zadosti informovat... na to prislo ultimatni "ale to mi takhle nedelame"... coz uz jsem se malem zacal smat nahlas... rozloucil se a odesel.