30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18

Autor Téma: [LOST] Výzva - Židlochovický úřad  (Přečteno 78045 krát)

IZS

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Výzva - Židlochovický úřad
« Odpověď #75 kdy: 11 Října 2017, 19:18:19 »

Hehe, to rozhodně ano, protože by to znamenalo, že k fyzickému ověření nedošlo, pouze se vystavil papír s novou platností :)
Resp. toto by to platilo v případě, že by ověření dle přístroje již propadlo, pokud je datum ověření odlišné od papíru, ale platné, tak to lze rozporovat zhruba ve stejné rovině pouze s tím rozdílem, že přístroj dostal nálepku.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #76 kdy: 12 Října 2017, 18:05:11 »

Taťána vskutku jede a to rychle !!! Nedávná návštěva Židlochovického úřadu odhalila další součásti spisu. Dáma mě určitě nečekala a byla dosti překvapená.

SPIS:
1a) Spis byl veden opět stylem "salát ve složce", žádné chronologické číslování ani označování, takže kdokoliv si tam může vkládat cokoliv a kdykoliv. Podle mě až před vydáním rozhodnutí si to  dá do pořádku.

1b) Byl jsem požádán zdejším členem o informaci podle InfZ, kterou jsem zakomponoval do mého vyjádření. Odpověď jsem písemně dostal, ale ve spise to chybí. Za to jí velmi zajímalo, odkuď to vím. Od kamaráda přece.

HELMUT:
2a) S Helmutem si hlavu neláme. Na konci září bylo učiněno podání mnou a přiznání Helmuta. Hned následující den dáma "na základě úřední činnosti, kdy je známo, že dochází ze stran provozovatelů (nikoliv provozovatele !)  ke zneužívání práva, kteří oznamují zpravidla neexistující osobu s kontaktní adresou v ČR" vyzvala k doplnění podání, aby se Helmut dostavil na úřad "nechat si úředně ověřit podpis (ona je grafoložka ??), protože má pochybnosti o pravosti podpisu, v opačném případě k němu nepřihlédne". Samozřejmě se tak nestalo, nikdo na úřadě nebyl.

2b) Zároveň tentýž den nelenila a chtěla po MD, aby to ověřili v Rakousku. Na to rakouský orgán napsal - "...že nenašli občana jménem Helmut v rakouském systému, nicméně zdůrazňuje, že chyběla  fotokopie ŘP a nemohli osobu správně identifikovat". Samozřejmě i ministerstvu dopravy si postěžovala, kterak "dochází ze stran provozovatelů k obstrukčnímu jednání a úřad tedy nemá reálnou možnost ověřit existenci osob"

2c) Naopak zase byla líná Helmuta kontaktovat. Ve spise absolutně žádná zmínka či obálka s pokusem Helmuta obeslat. Do Rakouska to určitě nedorazí, protože udělala chybu v doručovací adrese na Výzvě (nachytala se !). V ČR když znovu zařídím schránku, tak by to sem ještě možná doručila, jestli ale napíše "při nezastižení vrátit zpět", tak je to marné.
Jen tak na okraj, rakouský Helmut bydlí tak 20 km vzdušnou čarou, nikoliv v nějaké díře. Ani to jí nepřišlo divné. Příště bude Japonec s Kansai-Ben !  :D
To chci vidět, jak to vysvětlí v příkaze !

NEHODA:
3. Ještě je ve hře před SprDelí nehoda a o tom ví, jelikož si mé podání znovu přede mnou četla. Už to vidím, jak do příkazu napíše, že "jsem nedodal včas důkazy", přičemž je můžu navrhovat po celou dobu řízení

Celou dobu se ironicky usmívala. Z dnešní návštěvy vnímám PODJATOST jak kráva už díky těm důkazům, které samozřejmě mám. Jen tak na okraj, podle InfZ jsem si dovolil požádat vedoucí o platy zaměstnanců. Pochybuji, že mi to sdělí, ale aspoň jsem se naučil sepsat dopis "106"
« Poslední změna: 12 Října 2017, 18:12:42 od Mesec »
IP zaznamenána

IZS

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #77 kdy: 12 Října 2017, 20:18:20 »

LOL :D jednoznačně podjatost, v Židlích se tomu postupu asi nejde moc divit, je to radarová velmoc a lze tedy očekávat, že budou oproti ostatním správním orgánům poněkud napřed.
Btw. Taťána to je ta pěkná kozatá bloncka?
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #78 kdy: 12 Října 2017, 20:32:12 »

Podjatost adresovaná Helmutovi (!) a Ministerstvu dopravy (!!), kdežto Helmuta se ani neodvážili obeslat (zatím teda ještě ne).

BTW. ano, má celkem i pěknou postavu,
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #79 kdy: 12 Října 2017, 20:50:20 »

Tak z úřední činnosti orgánu, jo? A může správní orgán svou činnost a souvislost hodnověrně a ověřitelně prokázat? Já bych jim omlátil tohle tvrzení o hlavu slovy: „…správní orgán tvrdí, že je mu z úřední činnosti známo… …aniž by tuto úřední činnost hodnověrně doložil a prokázal…“

ad údajně „pěkná postava“ — pánové vzpamatujte se, je to především úřednice!
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #80 kdy: 12 Října 2017, 21:05:50 »

Však to jim ještě o hlavu omlátím. Tohle se musí zmínit do odvolání !!

ad postava - jen odpovídám kolegovi, řešit její vzhled fakt nehodlám
IP zaznamenána

fu

• hard core 30kmh.cz
  • Lidem bez naděje se lépe vládne.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #81 kdy: 12 Října 2017, 23:19:26 »

Ma vystudovane Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb, tak je jasne odkud vitr vane...
IP zaznamenána
„Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ – Benjamin Franklin

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #82 kdy: 17 Října 2017, 02:28:21 »

By mě zajímalo, na základě jakého zákona by Taťána chtěla požadovat úřední ověření podpisu.

Už jsem si s ní pár psaníček vyměnil, ale ještě jsem ji nepotkal tváří v tvář, asi bych se někdy měl zastavit na návštěvu na úřad, zajímala by mne ta postava, v obličeji imho žádný zázrak.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #83 kdy: 17 Října 2017, 08:00:26 »

To vůbec v dopise uvedené nebylo, proč by se měl Helmut dostavit. Vlastně bylo, má pochyby o jeho existenci.

Vzhledem k tomu, že denně přicházím do kontaktu se stovkami zákazníků, tak osobní vzhled je to poslední, co mě zajímá při osobním setkání. Pro mně je osobně důležitější přístup druhé strany, resp. chování.
Při první návštěvě byla spíše nervózní a lehce povýšená, při druhé návštěvě zase velmi chladná, odtažitá a při pokusu vyplnit chvíle ticha jsme se tak nanejvýš pobavili o podzimním počasí.
Upřímně jsem něco takového čekal z její strany, takže to beru jako "normální" a nic nad čím bych se pozastavoval a hrotil to nadále.

Na zájem o její postavu to shrnu jedním slovem - sportovní. Jelikož chodím do posilovny a viděl jsem holky rifle vs. legíny, tak si troufnu odhadnout, že dáma určitě také něco dělá, odhaduji min. běh.  Ovšem, co dělá ve svém volném čase, je mi absolutně jedno a tím pádem bych tuto debatu při vší úctě nadále nerozvíjel.

« Poslední změna: 17 Října 2017, 08:05:01 od Mesec »
IP zaznamenána

asmodeus

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #84 kdy: 17 Října 2017, 10:20:44 »

Podjatost je hezká, ale k ničemu, když vynechám nějaký získaný čas... Ale odvolání se bude psát dobře, nicméně pražskou referentku Ive** Man***** paní/slečna ze Židlochovic nepřekonala.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #85 kdy: 17 Října 2017, 10:22:52 »

Jojo, IveMan je velice šťavnatá, už jsem měl tu čest osobně…
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #86 kdy: 17 Října 2017, 11:58:54 »

Mesec> Po Helmutovi někdo chce, aby se dostavil? To jsem asi nějak přehlédl.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
Re:Výzva - Židloxchovický úřad
« Odpověď #87 kdy: 17 Října 2017, 13:00:52 »

Ano, druhy dopis pod rámečkem.

A to je kdo? Jen tak nějaké informace či případ?
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #88 kdy: 17 Října 2017, 13:16:07 »

Mesec> Já tam čtu, že chtějí doplnění podání o ověřený podpis, nic o dostavení se.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #89 kdy: 17 Října 2017, 19:50:32 »

Jen by mě zajímalo, jak chtějí ověřit úřední dopisy. To bude asi tím, že jsem udělal klikihák na Helmutův dopis.
Každopádně Helmuta vyzvali jen naoko, místo toho Taťána si stěžovala MD, jak provozovatelé zneužívají Helmuta a zda vůbec existuje. Ovšem, že existuje, vzal jsem si ho z Facebooku.  :D
Chci říct, nebyla tam žádná zmínka o odeslání ve spisu, takže to má za to, že si to sepsali jen tak, aby mohli zahájit správní delikt.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18