teda představa, že bych jezdil byť v nové fábce denně 300+km je dost šílená.. dva měsíce jsem jezdil za prací 110km dohromady denně ve starém, celkem svižném po delší době, ale malém autě a bohatě mi to stačilo.. zvlášť pokud by nebyla proplacená cesta..ale proti gustu:)
Stepa: tak to mě opravdu mrzí, že kvůli nějakýmu ňoumovi vás odradila celá značka, ale bohužel ve vedení v itálii ani neví, že dotyčný existuje... já třeba mám dobrou zkušenost, byl sem se podívat na novou corsu v "nejsilnějším" motoru, protože ještě mám její starší předchůdkyni a byl sem celkem zklamaný, mimojiné jsem upustil od myšlenky nového auta za cenu toho, že to bude líná holota.. a s prodejcem jsme se zakecali až tak, že mě vzal do zakázaných prostor, kde měli schované právě dvě giulie, ještě zapečetěné.. no nakonec jí i nastartoval

takže kvůli jednomu bych nezatracoval celou značku

ohledně kie, nikdy mě nějak nezajímala, pro mě nic moc auto... pak sem ale měl možnost jet v novějším Ceedu, byl sem opravdu mile překvapenej, jak sem se s tím autem rychle zžil, jízda pohodová.. co je teda nepochopitelný tak interiér a rozmístění některých tlačítek, třeba palubáku... jinak některé kie jsou už i celkem pěkný, asi to nebudou úplně špatná auta, ale nic po čem bych prahnul:)
Já bych Behemota asi posadil do nový fábky, nebo octy RS, možná by se divil, pokud jezdí ve dvacet let starém saabu(?), že to zas taková tragédie není:)) samozřejmě nelze se bavit o rychlosti auta jako takového, sáby jsou zajímavé v aeru, 9000 se mi strašně líbí, pak ještě nějaký.. ale interiér trágo a kdyby to bylo tak super auto, určitě by jich jezdilo víc..

ale musím souhlasit, že dnešní výběr motorů napříč značkama je žalostná.. už ani bmw nedělá nic pořádnýho..
jak tu někdo uvedl, že čistý výkon je zkrátka relativní položka, auto může mít 150koní a pořád bude pomalejší než druhé se 100... zpřevodování, váha, průběh výkonu, řidič...