30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 16 17 [18]

Autor Téma: Pár perliček  (Přečteno 299680 krát)

Tez

• Zobrazit profil
Re:Pár perliček
« Odpověď #255 kdy: 04 Října 2023, 18:30:58 »

Číkus> Jj, bez obav, s tímhle ještě bude legrace :)
IP zaznamenána

pk202

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #256 kdy: 05 Října 2023, 10:30:18 »

Klauni  :D
Nástřel obhajoby:

Vámi zmíněný přestupek byl nedopatřením, neberte na něj tedy zřetel.
IP zaznamenána

anipenny

• Zobrazit profil
« Odpověď #257 kdy: 05 Října 2023, 12:12:15 »

Zdraví, také bych chtěl přispět svou troškou do mlýna. Nedávno jsem 106 žádal o nějaké info, žádost byla zamítnuta. Úřad mi mimo jiné ale v zamítnutí sdělil že řízení s řidičem bylo zastaveno 3.10.2022, aniž by správní orgán o této skutečnosti byl informován
Nyní následovala stížnost na odmítnutí poskytnutí info a má malá "omluva" že pokud bych věděl o zastavení řízení s řidičem, určitě bych je o této závažné skutečnosti informoval   ;D
IP zaznamenána

adolf

• Zobrazit profil
« Odpověď #258 kdy: 05 Října 2023, 22:33:29 »

Ministerstvo prace a socialnich veci jako SO2
Citace
K námitce účastníka řízení, že podle čl. 2 odst. 2 Listiny základních práv a svobod lze státní moc uplatňovat jen v případech a v mezích stanovených zákonem, a to způsobem, který zákon stanoví, odvolací orgán sděluje, že zákon č. 117/1995 Sb. je nadřazený nad Listinou základních práv a svobod. Úřad práce neporušil Listinu základních práv a svobod, když pro posouzení nároku na dávku vyžadoval po účastníku řízení doložit, zda matka uplatňuje daňové zvýhodnění nebo ne, neboť zákon č. 117/1995 Sb. jasně vymezuje okruh společně posuzovaných osob.

V pripade, ze by spravni soud rozhodnuti SO2 zrusil, zrusi prislusny Urad prace cely spravni soud, nebot je nad nim nadrazeny.
« Poslední změna: 05 Října 2023, 22:36:15 od adolf »
IP zaznamenána

Číkus

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #259 kdy: 04 Listopadu 2023, 10:48:54 »

Hromadný e-mail rozeslaný obecním úřadem malé obce obyvatelům této obce:

Dobrý den,
Upozorňujeme spoluobčany, že v obci není povoleno parkovat na místních komunikacích.
Žádáme všechny o parkování vozů na vlastních pozemcích.
Děkuji,
[Jméno Příjmení], starosta
IP zaznamenána

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #260 kdy: 05 Listopadu 2023, 23:39:18 »

za mě v pořádku
zavedl bych to všude
obzvláště od té doby, co se sousedům rozrost autopark a tento diskomfort ( parkovaní ve vlastním dvoře ) vyřešili odložením pekáče v ulici...
bohužel, proti mému vjezdu, přeci nepůjde 3metry nebo to nebude parkovat pod stromy...
IP zaznamenána

cocomoon

• Zobrazit profil
« Odpověď #261 kdy: 06 Listopadu 2023, 09:30:40 »

Hromadný e-mail rozeslaný obecním úřadem malé obce obyvatelům této obce:

No, klidně to může v obci nesplňovat parametry možné pro parkování. Třeba, že zůstane pruh 3m v každém směru.
IP zaznamenána

Dzankej

• Zobrazit profil
« Odpověď #262 kdy: 20 Ledna 2026, 18:25:01 »

Jaký názor máte na toto?  :D dneska jsem slušně rozohnil místní "češtinářku". Chudák nemá kde parkovat, placené parkoviště vedle by ji snížilo životní úroveň.

Edit: hlavně mě ta dodatková tabulka přijde zajímavá.... Doba vyučování? :D  O dolepení nějakého časového údaje na B29? To vážně? "Naschvál" to nebyl, vezu dcerku autem do školky jednou za měsíc, neohrozím přeci její bezpečnost na otevřeném placeném parkovišti, když se dá "zastavit" přímo před vchodem.
« Poslední změna: 20 Ledna 2026, 19:15:29 od Dzankej »
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
« Odpověď #263 kdy: 20 Ledna 2026, 20:15:49 »

Problém je v čem? Můžete zastavit, nesmíte stát.
IP zaznamenána

Dzankej

• Zobrazit profil
« Odpověď #264 kdy: 20 Ledna 2026, 21:10:45 »

Problém je v čem? Můžete zastavit, nesmíte stát.
bez debaty, až na ten dovětek, nezbytná nutná doba. Udivuje mě ten časový údaj přímo na B29 a zda by vůbec prošlo u správního ta dodatkova tabule s časem"v době vyučování"? Čistě hypotetická otázka. Mám zjišťovat rozvrh, dle každé třídy? Podle školského zákona? 😆 Který mi jako obyčejnému řidiči nic neříká? Jde mi hlavně o korektnost značení.
« Poslední změna: 20 Ledna 2026, 21:14:02 od Dzankej »
IP zaznamenána

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #265 kdy: 21 Ledna 2026, 22:32:40 »

logicky bych uvažoval, že tím "někdo" chce říci, že o prázdninách - ve všední dny - to neplatí
nic víc bych za tím nehledal
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 16 17 [18]