Číkus ->
viz. příloha ramer10T vs. ramer10C
iWarp ->
Chtěl bych z toho vymámit i námitku pro podjatost. Z celého toho odůvodnění si připadám jako potomek Hitlera a Merkelové

, až moc na můj vkus tlačí na pilu se slovy úmyslně, vinen... až moc do toho "orgán" vkládá jakési emoce, jakési Sauronovo nutkání mě potrestat i kdyby koza na kýblu jezdila.
Díky
Spíše chápu svědkovu výpověď (jakási dedukce z ní) ,že mi dával posunky najevo, že je mu zle, čímž pádem jsem měl fakticky volbu mezi překročením rychlosti a tím, že se prostě v tom autě poblije... bezpečnost a plynulost je zákonem chráněný zájem, ale (doufám) i jakási důstojnost člověka, v tomto případě svědka.
To že nebylo opicii sděleno, že mu je blbě je jen a jen z důvodu, že svědek vypověděl, že v okamžiku předjetí a jízdy z kopce jsem mu v zastavil a on si alespoň mohl pootevřít dveře, aby si nemusel blít do ruk ale alespoň trochu spořádaně ven z auta. Trhání osmičky není o tom, že musíte ležet na JIPce ale o tom, že je vám prostě občas být blbě může, zvlášť nedlouho po zákroku, což se jednoduše potvrdilo.
Dále jako účelové můžeme doplnit fakt, že orgán sděluje má za to, že jsme dorazili na místo servisu, což nikde není psáno.