30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: Kvalitní autoservis v Brně  (Přečteno 26728 krát)

sennheiser

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Kvalitní autoservis v Brně
« Odpověď #45 kdy: 17 Června 2025, 18:39:45 »

« Poslední změna: 17 Června 2025, 18:43:41 od sennheiser »
IP zaznamenána

Moto007

• Zobrazit profil
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #47 kdy: 17 Června 2025, 19:24:45 »

To řikám, lžydebylygenca a leniví pitomci co budou ležet na každým slově co z té hovadiny vypadne. Kam se na to hrabe televízió v oblbování mas.
IP zaznamenána
STICKERS-CZ - nekonformní samolepky a placky

MatesBrno

• Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 18 Června 2025, 14:36:37 »

Jeden notář napíše za 10.000,-Kč druhý to samé za 3.000,-Kč. Takže jediná správná komparace je ta tvá ve tvé hlavy Behemote? ? Nechceš vidět červenou, protože ji odmítáš, tak vesele vpřed? Axiom, který cenovou tabulku vidí jen tu, která se TOBĚ bude líbit? Mikeho, Modrou + puntíkem, www škoda, nebo od pana Tau?
Cenu 690,- nečtu, chci číst 6.900,-

Informace co se hodí huj, co se nehodí fuj.

OBDIVOVAČ JE BOREC, OPONENT JE BLBEC? Ambivalence jak z učebnice.

servis PL udělal za 80,-€ ... je na Vás si účtovat 80.000,-€
IP zaznamenána

hh

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 18 Června 2025, 15:42:56 »

Nerad bych rušil vaši kultivovanou debatu, ale též by mě zajímalo, jestli autorizovaný servis Škoda něco opraví za 570 Kč/h i ve skutečném světě, nebo jen ve fantazii (učících datech) nějakého starého LLM? BTW když se zeptám aktuálního ChatGPT (GPT-4o), tak z něj padají úplně jiná čísla ...
IP zaznamenána

Jenyk

• Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 18 Června 2025, 16:02:17 »

Ufff, konečně je v tomto vlákně příspěvek, kterému rozumím a který nepřetéká úžasnými jinotaji v bohatých formátech :-)

V současném ceníku vidím poněkud odlišné částky: https://www.klokocka.cz/download-file/7594/?fileName=Servisni-hodinove-sazby-VW-Audi-Seat-Cupra-Skoda-2025.pdf-1.pdf
« Poslední změna: 18 Června 2025, 16:09:27 od Jenyk »
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #51 kdy: 18 Června 2025, 18:35:20 »

Vono to i v tom ceníku 2022 nebyla žádná hitparáda (minimálně dvojnásobky), jak ostatně postovali kolegové hore. Nevim esli ze sebe soudruh mates debila jenom dělá, nebo je, ale začínám být na tydle dementní neuronky alergickej. Všecky tydle vymaštěnce, co neumí používat vlastní mozek, ale zatahujou místo toho do diskuse mezi slušnejma lidma takový kraviny, bude asi nutný preventivně řadit mezi idioty.

Neco tady plácl, tak sem se zeptal na podrobnosti, dočkal sem se akorát hovadin a tupejch smyšlenek, tak sem si to našel a zjistil, že to je akorát kokotina ve stylu kola štěstí a na to, co si já představuju pod starejma autama*, se to nevztahuje vůbec. A eště se vzteká jak malej smrad  ::)
_________
*Nicméně to perfektně ukazuje myšlení fauvéčkovkejch korporátních zmrdů, prej tvl cokoli starší 4 let (což u solidní fabriky na auta eště ani není po záruce) je STARÝ vozidlo. Už aby ten náckovskej bordel v rajchu zbankrotoval a nech si stovky tisíc odborářskej dementů padnou na hubu, na světě zas bude o kousek líp - zvlášť esli celá uhnija na ňu spadne i s nima, a člověk zas bude moct koupit normální auto, né tu samou šitku s různým jménem zpod křídel tak asi třech místních megakorporátů (a pak eště neco vod žaponců, jistě), co si prolobovaly ty uhnijní sračky, který je nakonec oprávněně likvidujou - a dobře jim tak.
IP zaznamenána

hh

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: 18 Června 2025, 19:45:07 »

Pane Behemote, dlouho vás tu nikdo nenapomenul, tak abychom neotevírali Overtonovo okno - vemte prosím na vědomí, že slovní průjem expresivní vyjadřování v míře, kterou zde praktikujete, je mimo zdejší normu. Zkuste se prosím trochu krotit.

Pokud jde o přístup k AI - kdybych si měl vybrat, jestli je (vašimi slovy) větší idiot ten, kdo je schopný napsat "Má informace byla správná, protože to řekl Chat GPT", nebo ten, kdo "je na tydle dementní neuronky alergickej", nejspíš by to byla plichta. LLM a jiné "AI" vymoženosti jsou jen nástroj, a jako většina nástrojů se dají použít blbě.
IP zaznamenána

Behemot

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
    • HW World
« Odpověď #53 kdy: 18 Června 2025, 20:54:43 »

Není to žádnej nástroj, je to hovadina, kterou se snaží zase jiný korporátní díry zla monetizovat, a blbci jim k tomu dělají futrál.
IP zaznamenána

Mike

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #54 kdy: 18 Června 2025, 21:47:37 »

jestli to autorizák dělá za 2500 s papírem, tak co řešit  ;)
akorát to těžko bude dělat z dodaných dílů a jako vždy k tomu přibude takhle příchytka za 50,-
tamhle čistič za 300,- a ještě samozřejmě mazivo za dalších 200,-
protože tak to mají v manuálu
a pumpa se nemění, to v manuálu nemaj

já když byl s Toy v nejmenovaném servisu na Černém Mostě, tak mi naúčtovali doplnění AD Blue
říkal jsem si, "ejhle, Vaculíkova pohádka o olejích má další kapitolu..."
ale nechal jsem je žít
až do okamžiku, kdy mi naúčtovali toho AD Blue 10litrů, ačkoli když jezdím se svítícím dojezdem 1500-1200km, tak se tam vejde sotva 9litrů....
a třešnička na závěr, po ujetí 600km od servisu mi to napsalo, "doplnit AD Blue, dojezd 2500km "
no tak už k nim taky nejezdím
IP zaznamenána