(Tuhle zásuvku má hodně japonců z devadesátek, dají se s tím mj. vyblikat chybový kódy, když nemáte po ruce lepší tool. Dokonce u některých strojů z přelomu milénia jsem viděl ty zásuvky obě naráz, OBD v kabině + ten japonskej patvar v motorovým prostoru.)
[/quote]
No je to takový patvar s nápisem Diagnostic. Je fakt, že to auto mám dlouho, byla to dobrá koupě. Moc s tím nejezdím ani nebylo nutno cokoliv opravovat za pomocí diagnostiky. Když jsem s tím jel poprvé na emise, tak odkryly tu patvaroidní zásuvku v motorovém prostoru a poslali mě do háje, že nemají kabel, pak pindali, že je zrezlá. Vyvedl jsem je z omylu, protože to bílé není koroze pinů, ale nějaká vazelína evidentně z výroby. Ta zásuvka byla ještě panna. Tak jsem to neřešil a jel jinam a pak ještě jinam a pak tam, co jezdím už pořád. De facto jsem nikdy ME na tomto autě neviděl, ráno tam auto postavím dám klíče technikovi a odpoledne vyzvednu a vše je ok nebo na papírek napíše, co je třeba a co zatím netřeba.Dostává jen všimné, za to že tam nemusím být. Nicméně jste mi nasadil brouka do hlavy. To auto je z Německa a muselo tam chodit na ME, STK na servis, určitě na garančky a nevěřím tomu, že ho nikdy nikdo za nějakých 220 tis km nediagnostikoval. Pokud ne tak je to ke cti auta. Já se podívám jestli tam není někde v kabině OBD, o kterém nevím.