30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 4 5 [6]

Autor Téma: [WIN] stání na B29 zákaz stání (čištění komunikací)  (Přečteno 7600 krát)

Lucc

• Zobrazit profil
Re:stání na B29 zákaz stání (čištění komunikací)
« Odpověď #75 kdy: 26 Září 2024, 14:20:21 »

Právě že myslím, že není moc o čem. Ale chci vám ještě dodat všechny podklady, kdyby někdo z vás seznal, že se do 7.10. mám k něčemu vyjadřovat. Proto jsem pochopil, že jste tu lhůtu doporučoval a že proto jsem si ji od nich vyžádal. Zítra dodám ty skeny, bude jasněji.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #76 kdy: 26 Září 2024, 18:33:48 »

Jojo, koukneme na to.
IP zaznamenána

Lucc

• Zobrazit profil
« Odpověď #77 kdy: 27 Září 2024, 12:18:06 »

Když jsme v neveřejné části, přikládám neanonymizované. Mám za to, že si věříme. Pokud to není dobrý nápad, tak se prosím moderátoři ozvěte nebo to rovnou odstraňte a já si dám práci s anonymizací. Jde o celý protokol. Pokud něco bude nečitelné, tak klidně pošlu lepší kvalitu. Podstatné jsou ty části na konci - záznam o provedení důkazů listinou, mnou přiložený listinný důkaz a záznam z ústního jednání (včetně otázek SO a mých odpovědí. A samozřejmě hned první dokument od měšťáků, kde je jasné, kde byly značky osazeny (a kde ne). Doufám, že SO nebude na poslední chvíli vytahovat z rukávu důkazy, že B29 byla i na výjezdu z třetí komunikace (což nebyla). A pokud ano, že by se mu to dalo omlátit o hlavu, že to mělo být ve spisu hned.
Nyní tedy vidím jako úkol určit, zda do 7. 10. ještě učiním nějaké podání já. Myslím, že není moc co dodat, ale samozřejmě si nechám rád poradit, protože jsem pořád naprostý zelenáč.
Napadá mně leda napadnou čištění jako takové, protože mám svědka, který viděl, že v zálivech vůbec nečistili (otázka je, zda by čistili, kdyby tam nikdo nestál, ale vzhledem ke kačírku, který dělí záliv na 2 poloviny by se jim asi nechtělo) a ve vozovce můj vůz nezavazí, jak je patrno z fotek (čučí zádí nad chodník). Ale to by možná bylo lepší až na případné tahanice s SO2?
Předem děkuji za vaše názory.
« Poslední změna: 01 Října 2024, 08:06:38 od Lucc »
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #78 kdy: 27 Září 2024, 12:33:43 »

Díky, projdu to doufám přes víkend za klidu. Třeba nás ještě něco napadne.
Anonymizaci klidně nechte až teprve na dobu, kdy se to bude uvolňovat z Kuchyně, bych myslel.
IP zaznamenána

mikky

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #79 kdy: 27 Září 2024, 21:00:05 »

Mám za to, že si věříme.

To je krásný sentiment a my si toho moc vážíme, ale přesto bych doporučil anonymizaci. Zaprvé nám tím dáváte jakousi "plausible deniability" a za druhé nikdy nevíte, kdy data z toho fóra někam uniknou. Není to o důvěře, je to o pragmatičnosti. Anonymizací tu jistě nikoho neurazíte ;)
IP zaznamenána
Je-li vám 35 a méně, jsme vrstevníci => budeme si tykat. Je-li vám více než 35, jsem pro vás děcko => můžete mi tykat.

Lucc

• Zobrazit profil
« Odpověď #80 kdy: 02 Října 2024, 12:40:58 »

Dobrý den všem. Překonal jsem svou lenost a dal si práci s velmi humpoláckou, ale snad věcně přesnou anonymizací. Do 7. 10. (pondělí) je ještě lhůta na další podání z mé strany. Pokud tedy máte nápad, co SO1sdělit, sem s nimi. Mě napadá pouze výše zmíněné svědectví, že v zálivech se nečistilo a musel bych je nejprve zajistit, protože už si nejsem jist, kdo mi to ze sousedů říkal.
Děkuji všem za cenné rady již poskytnuté i budoucí.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #81 kdy: 02 Října 2024, 23:58:22 »

Zběžně jsem to pročetl a zatím se mi zdá, že není potřeba vyjadřovat se. Nově jsou ve spisu ta oznámení kdy a kde se co bude čistit, to ale nejsou písemnosti úřední povahy, což mě v tuto chvíli napadá jako jediná věc, kterou by bylo možno sdělit. Zdá se mi teď taky, že jste vypovídal správně.
IP zaznamenána

Lucc

• Zobrazit profil
« Odpověď #82 kdy: 03 Října 2024, 15:16:52 »

Děkuji za vaše slova. Dle výrazu ve tváři vedoucí odboru a způsobu, jakým kladla otázky, jsem cítil, že by to nemusela být marná cesta. Ale ještě neříkám hop. Do 7.10. se nevyjádřím a počkám na definitivní verdikt. Pak buď boj s SO2 nebo WIN.
« Poslední změna: 04 Října 2024, 12:24:43 od Lucc »
IP zaznamenána

Lucc

• Zobrazit profil
« Odpověď #83 kdy: 24 Října 2024, 08:53:56 »

WIN. Děkuji všem za cenné rady, obzvláště panu Erikovi. Procesně se z tohoto případu asi pro ostatní moc vytěžit nedá, tady skutečně zvítězila spravedlnost a ne právo. Jindy to bývá spíše naopak a je tomu potřeba přizpůsobit strategii.
« Poslední změna: 24 Října 2024, 08:59:03 od Lucc »
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #84 kdy: 24 Října 2024, 14:48:06 »

Gratuluju :-)
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 4 5 [6]