Když jsme v neveřejné části, přikládám neanonymizované. Mám za to, že si věříme. Pokud to není dobrý nápad, tak se prosím moderátoři ozvěte nebo to rovnou odstraňte a já si dám práci s anonymizací. Jde o celý protokol. Pokud něco bude nečitelné, tak klidně pošlu lepší kvalitu. Podstatné jsou ty části na konci - záznam o provedení důkazů listinou, mnou přiložený listinný důkaz a záznam z ústního jednání (včetně otázek SO a mých odpovědí. A samozřejmě hned první dokument od měšťáků, kde je jasné, kde byly značky osazeny (a kde ne). Doufám, že SO nebude na poslední chvíli vytahovat z rukávu důkazy, že B29 byla i na výjezdu z třetí komunikace (což nebyla). A pokud ano, že by se mu to dalo omlátit o hlavu, že to mělo být ve spisu hned.
Nyní tedy vidím jako úkol určit, zda do 7. 10. ještě učiním nějaké podání já. Myslím, že není moc co dodat, ale samozřejmě si nechám rád poradit, protože jsem pořád naprostý zelenáč.
Napadá mně leda napadnou čištění jako takové, protože mám svědka, který viděl, že v zálivech vůbec nečistili (otázka je, zda by čistili, kdyby tam nikdo nestál, ale vzhledem ke kačírku, který dělí záliv na 2 poloviny by se jim asi nechtělo) a ve vozovce můj vůz nezavazí, jak je patrno z fotek (čučí zádí nad chodník). Ale to by možná bylo lepší až na případné tahanice s SO2?
Předem děkuji za vaše názory.