Tady se to teda rozjelo

zkusim to jen tak sesumírovat, za prvé všem děkuju za vstupy, vážně.
K tomu elektrickýmu - ne, na to kašlu, nevyhodím tolik peněz za něco na co se ve výsledku nemůžu spolehnout - i ten policejní drager mi naměřil 0.7 a v krvi bylo 0.35. Kus dříve jsem to psal, nakoupil jsem balonky z lékárny za 30kč/ks a v zásadě nyní mám i potvrzeno, že ta růžová barva do značky 0.2 je skutečně do 0.2. Akorát asi teda ještě pro sichr počkám o něco dýl i když to bude jen malinko růžový. A budu si víc hlídat kolik toho večer předtím vypiju.. vono to je většinou taky tak, že děcka dáme rodičům a můžem si v klidu dát pár piv, pozvat známý atd (to byly oba dva případy, mimochodem).
Hele ruku na srdce nemyslím, že mám problém s chlastem, piju v zásadě jen pivo a sice desítku a přes týden průměrně ty 2-3 piva denně, o víkendu víc ale stejně že bych se opíjel, jednak to tou desítkou ani nejde a jednak o to nestojím, já mám prostě rád pivo, slivku si dám když chrchlu nebo jak jsem psal raz za čas když se staví někdo a chce panáka. Mám flašek plnej barák, mohl bych tajně chlastat jak dán. Vždyť by se mi ,vyplatilo' to popírat i tady:)
Jak jsem psal, vinu nepopírám, blbost to byla, auto je víceméně veterán (tím víc je mi líto, že jsem ho rozbil), s větráním a mlžením byl vždy problém, ten den jak říkám se k tomu přidalo to, že jsem byl na nervy z těch dvou. A jak říkal někdo v tom místě je vidět všude, takže jsem se podíval prostě blbě. Chyba, vím, nedělám ze sebe žádnou oběť. Ale nerad bych kvůli tomu byl bez řidičáku už jen proto, že by to bylo v zásadě kvůli strašnému prohřešku předtím -- sedum bodů za dopolední zbytkáč to je prostě šílenost. A jestli ze mě někdo má strach, no, to mě mrzí. Snažím se jezdit jak nejlíp můžu a jak nejlíp můžu se snažím, aby mi do toho nelezl chlast, v životě jsem nenasedl do auta kdybych věděl, že jsem pod nějakym vlivem. Naopak mě dost serou lidi kolem mě, kteří to ,neřeší'. Jak někdo říkal, jsem velmi rád, že to nestálo někoho zdraví. Beru to jako ,pozor pozor'.
S těma játrama si možná někam zajdu - před dvěma lety jsem prožil nějaké jaterní pohmoždění a přijde mi že od té doby je to horší. Ne vjemově (cítím se ráno stejně jak předtím ani hůř ani líp) ale od té doby jsem takhle dvakrát nadýchal..