Jdnenání před SO, po příichodu k SO se zjevila dalsi osoba SO-B v kancelari, ktera tvrdila, ze je také oprávněnou osobou a bude přítomna.
Požadal jsem o určení 1 osoby a sděleni, ktéra to je pro určená osobna pro ÚJ.
Následně se SO-B transformovala mezi svědkem, přisedícím, poradcem, ochráncem a možná ješte nějakou další entitou.
Nakonec jsme se se SO-B rozloučili a místnost opustila - potřeboval jsem vyslechnout svědka v můj prospěch a nechtěl jsem ho znova tahat k ÚJ , jinak bych to nechal přerušit do vyjasnění, kdo ÚJ vede.
Ve spisu je stanoveno 6 osob s odkazem na
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2004-500#p15 . Zvýrazněna je ta, která mě předvolala a po celou dobu se označovala - vyřizuje(označení pověřená jsem zatím nenalezl).
Proběhl výslech mého svědka.
Před jednaním jsem byl 2x nahlednout do spisu a pokaždé jsem se ptal na přílohu(video), ani před tím, ani při ÚJ nebyl jediný dukaz-příloha(video) součástí spisu, jen úřední záznam.
Po dotazu, jak mi bude dukaz zpřístupněn, mi bylo odpověnzeno SO-A, že nebude - měl jsem si o něj extra požádat při nahlížení a že mi bude puštěn(>30min). Neumí ho ze systému dostat a ex post mi bude poskytnut poštou.
Po dotazu, v které minutě je skutek, který je mi kladen za vinu(zákoná výzva - prokázáni totožnosti na lživě vykonstruovaném osočení O1) SO-A nebyl chopen odpovědět ani přibližně.
Z opic dorazila jen jedna(absolutně pasivni), druha nepřišla(agresivní) a po dotazu SO-A, zda se omluvila mi SO sdělil, že mi tuto informaci neposkytne ani dle Spř, ani dle 106.
Požádal, výslech O1 a O2 bezprostředně po sobě, aby nemohlo dojit k příipravě odpovědí, ten vyhovět nechtěl.
Požadal sem tedy o přerušení ÚJ z důvodu překážek, ktere SO-A bezdůvodně klade(nepřítomnosti druhé opice, důkazy, spolupráce s SO-B, na tu podjatost také - transforamce), nebyla přítomna její nadřízená osoba(na tu jsem podal podjatost pro nezajištění důkazů do spisu při nahlíženi).
Po výpovědi svědka bude podána stížnost na O1 pro neurvalost a žádost, aby prověřili její zdravotní stav, zda je mentálně a psychicky schopna vykonávat náročné povolaní strážníka.
Je otázka zda ještě nedoplnit stížnost na SO-A,B,C o jejich chovaní a to znova potvrdit podjatosti všech.
Nějaké další nápady/rady?