Dobrý den, na ústní jednání se dostavil pouze "pomocný" fízl, který nastavoval radar. "Výslech" v příloze. Detaily se z něj vymáčknout nepodařilo (radar nastavoval "dle návodu"), ale podařilo se z něj dostat "jednalo se o přímý úsek, ano, radar jsem nastavil na přímý úsek". Nicméně - ve schránce na mě čeká předvolání na druhou část s "hlavním fízlem", které musí být datované nejdříve na cca 16.8. (v protokolu z předchozího mám přímo, že bude nařízeno, tzn. nic jiného to být nemůže. ALE (tuším na D-F) jsem se dočetl, že na rozhodnutí po odvolání (rozhodnutí se ruší a vrací k novému projednání) již nelze podat další odvolání a je konečné (může prosím někdo potvrdit?). Pokud toto platí, rozhodl jsem se jít cestou "nesprávného úředního postupu", tzn. promlčení rok od vystavení původního rozhodnutí. To je datováno 24.10. (vypraveno 25.10.). Nápady na "čisté, nenapadnutelné" obstrukce? Osobně bych prozatím počkal jak dlouhou lhůtu pro vyjádření k podkladům mi SO dá po tomto jednání a dle toho následně volil taktiku...? Děkuji za názory.
Pokud existuje možnost odvolání "opraveného" rozhodnutí, nejspíš bych hrál na čistý WIN, protože lower-fízl mi docela hezky nahrál. Dle mého názoru jsou (přinejmenším Šach) stěžejní tyto body:
"dosah je nastaven dle návodu" (30m) - "ztížené podmínky si nevybavujete?" - "ne"
"nastavil jste radar pro přímý úsek?" - "ano"
(a rozhodně nezanedbatelné pro pobavení místních) "víte, že je vaše interní nařízení (dechová zkouška vždy) v rozporu se zákonem?" - "To je možné" !! :-O