No a jaký je tedy závěr? Když vám ti nearogantní kamarádi fakt pomohli a bylo to takový jakoby neformální (*), mohl jste v dobrém rozmaru nabídnout, že když auto vrátí (na původní místo či jinam dle dohody), nebudete řešit jejich pochybení ani vymáhat náhradu škody.
(*) © 2012 Roman Janoušek
pochopil jsem správně sarkasmus, že?

Stará ohraná taktika kdy se tím snaží z člověka dostat něco co nechce - tak jak to teda bylo, jenom tak mezi náma?
Máš to jednání nahrané? Protože až přijde na lámání chleba, tak začnou tvrdit, že z auta tekl olej apod.
Jistě že mám, ba co víc - sám měšťák tam říká, že auto vypadá z venku hezky, vypadá že mu nic nechybí, stačilo by dofouknout gumy, dodělat technickou a auto může ještě spoustu let jezdit. V jiný části nahrávky si zase ospravedlňuje odtah tím že "právě budeme skoumat jestli naplňuje podstatu vraku, třeba taky zjistíme že mu ještě teče olej"
Dále mi bylo sděleno, že pokud se nepřiznám jako přestupce, ale budou to se mnou řešit jako s majitelem, tak to se mnou nevyřeší na místě, ale obešlou poštou. Jednám za majitele na základě plné moci.
...takže provedení odtahu, pokud k němu došlo skutečně nikoliv z důvodu blokového čištění, bylo nezákonné.
To bude možná důvod proč to teď chtěj schovat pod to blokový číštění a od začátku nabízí "alternativu" že když zaplatím pokutu za čištění, auto vydaj
Máme tu tedy s největší pravděpodobností neoprávněný odtah, co dál? Stížnost na MP adresovanou městu? Nebo jiný postup?