Napřed si musíte srovnat priority. Pokud Vám přijdou lepší prakticky slepí řidiči, kteří se to sami nikdy nedovtípí, tak samozřejmě máte pravdu. Ale nezapomeňte pak navrhnout zrušení všech informačních tabulí, ukazatelů směru a dopravních značek u dálnic a silnic (zvláště ty malé oranžové objížďkové, na které umístí jenom červené číslo dálnice), protože tedy ostřit na nějaký další objekt po nějakou dobu atd.
Nevím, nemám s prakticky slepými řidiči zkušenosti, spíše mám zkušenosti s debilama za volantem (vidí dobře, jen mozek nefunguje jak má, vnimají silnici jak stůl v hospodě když za nim sedí). Jen bych řekl že je dost lepších možností jak si změřit zrak. To bychom na ty billboardy mohli psát v dobré víře taky celé znění zákonů.
Nemyslim si že vidim špatně (minulý týden jsem byl u očního kvůli rozšíření ŘP na C, C+E a A) a řídit můžu všechno bez brýlí, a objížďkové značky taky nepřečtu. Jsou na mě prostě moc dlouhý, musel bych kolikrát zastavit nebo výrazně zpomalit, abych si stihl přečíst všechny ty města kam objížďka směřuje (zvlášť v lokalitách, kde to neznám, ideálně v němčině). Popravdě nechapu jak to nekdo muze stihat cist, pokud tedy není místní a nezná ty trasy nazpaměť.
Každý snad chodí jednou za dva roky na preventivní prohlídky, kde se zkoumá zrak, tak tím pádem mě zaráží, jak přišli na myšlenku "očního lékaře navštívili před 5 lety"
Preventivní prohlídka? To jako že mam chodit k doktoru když mi nic neni? Ať pracuju kde pracuju, většinou mam problém se v klidu najíst, natož abych vyšetřil ve dne čas na doktora.
Besip má teď novou kampaň slepivrazi.cz.
Tak to je slušnej shit.