Tak tu mám pokračování.
začíná jít do tuhého (pro mě) jelikož mi jde hned o 4 body.
Po všech taškařicích (omluva z jednání, opatření proti nečinnosti,..) tu mám nové předvolání na tento týden.
Jelikož jejich podatelna trošku zaspala a doručila jednajícímu omluvenku až po jednání. (nevím jestli by šlo nějak využít to že už udělali jedno jednání bezemně)
Orgán si znovu předolal i Pachy (neříká švestky protože jeden z nich se skutečne menuje Švertka

) tak jsem zvědav jestli znovu přijdou.
Byl jsem nahlédnout do spisu a přikládám co přibylo od poslední návštěvy SO.
rychlost:
- budu chtít digitalní záznam z měřiče (nevím jestli ho budou schopni dodat)
- mají záznamu o přestupku režim měření - automatiozvaný - at vysvetlí proč a zda to není v rozporu s návodem pro obsluhu.
- druhý Pach seděl v autě nemohl tedy vidět celou dobu na moje přijíždějící auto.
telefonování:
- nikdy jsem neměl stříbrný telefon uvaděný v protokolu (muzu jim přinést ukázat nekolik telefonu, nebo fotek) a můj černý telefon včetně dokladu o koupi.
- fotku ani video mit asi nebudou
- mám už pět let (dokazatelně) chronický zánět nosních a lícních dutin, budu tvrdit že jsem si chladil (ohříval) lícní kost (otázka je jestli to je průchozi)
- at si zajistí výpis od operátora. a) operator drží informace jen půl roku b) na mé jméno není nikde veden žádný záznam o čisle c) mám nekde v šuplíku nějakou propadlou simku z té doby.
- mužu před ně položit několik handfree které požívám a tvrdit že všechny auta se kterými jezdím jsou vybaveny handsfree sadou.
prosím zdejší zkušené pardály o pomoc.
Pokud někoho něco napadne budu nesmírně vděčen