Tak už smolím odvolání. Byla to trochu estráda. Přišel jsem pro spis. Prvně mi začala dělat přednášku o tom, že by bylo dobrý se domluvit dopředu(byl normální úřední den). Potom, že se k nahrávce nedostane a dá mi ji dodatečně. To jsem řešil už v jiném vlákně, že jsem udělal blbost a měl jsem si to místo zaprotokolování nechat sepsat do usnesení, který bába nevydala. V protokolu nicméně stálo, že mi to dodá na CD. Další den jsem tam šel s tím, aby o tom usnesla a to už měla záznam nachystaný a dala mi jej na flashku. No a taky jsem při té příležitosti chtěl juknout do spisu kolegovi ale to mě odbila(2x) s tím, že SŘ ještě nezačalo(měl se tam dostavit podat vysvětlení) a že mi spis neukáže(PM byla). Nicméně to jsem taky řešil v jiném vlákně. Druhý rozhovor mám i nahraný.
Umístění značky jsem měřil a naměřil 43m od momentu, kdy jde vidět z průjezdu(bráno od pravého okraje vozovky).
Takže bych tam chtěl nadhodit 1. umístění značky, 2. bordel ve spisu(chybí obsah, některý číslování, razítka), 3. společenská škodlivost limitně se blížící k 0, 4. evidentní zájem na naplnění kasy vzhledem k tomu, že stáli první v řadě a čekali na to, sami říkali, že značka je tam asi měsíc(bohužel to nemám na záznamu), 5.

stížnost na bábu, že nevydala usnesení, popř že do teď nemám záznam(který mám ale nikde jsem jí nic nepodepsal a navíc ho mám na flashce a měla mi ho dávat na CD poté, co se mi měla ozvat telefonicky-byl jsem rychlejší-podle původní domluvy tedy nic neproběhlo doteď) a třeba i vyjádření k požadavku na kolegův spis.
Můžou se zdejší harcovníci vyjádřit, jestli to má v této podobě valnou šanci? Případně co přidat/ubrat?