Dobrý den,
rodiče byli na dovolené no překročili rychlost 50km/h, ovšem bylo to do 60km/h a k tomu ještě mínus 3km/h jako odchylka, takže pokuta je cca 500,-Kč.
Přišel jim dopis (provozovateli), buď napráskat, nebo zaplatit... Jde o to, zda se vyplatí zkusit Helmuta? Když to nevyjde, zvyšuje se pokuta ve SprDeli? Je to tak malá částka, že jde spíš o ten pocit bojovat, než o peníze.
Pokud bych je z toho chtěl vysekat Helmutem mám dotaz, s dopisem přišel i formulář na údaje, je tam i adresa pro doručování, tak mě napadlo: všichni máme trvalou adresu bydliště u rodičů. Já ovšem mám na sebe pronajatý byt v cca 100km vzdáleném městě. Když si na zvonek a schránku dám jméno mého Helmuta, mělo by to projít? Nebo tam musí mít Helmut i adresu trvalého bydliště, nebo stačí ta pro doručování? Ještě musím zjistit, jaké údaje jsou povinné při napráskání řidiče uvést. Dále národnost Helmuta jsem tu vyčetl, že doporučujete z Rakouska, šlo by to i z Polska? Máme tam pár známých, tak by to mohlo být uvěřitelnější (sice Helmut smyšlený...ale?)
Mockrát děkuji za odpověď. Čtu to tady ale stejně se radši zeptám. :-) Hezký víkend.