30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9

Autor Téma: Výzva za parkování v Liberci. Helmut?  (Přečteno 4096 krát)

2M

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
Re:Výzva za parkování v Liberci. Helmut?
« Odpověď #45 kdy: 14 Prosince 2017, 18:00:29 »

Uvedl jsem ji, že jsem stál naproti rampě na parkovacím místě, avšak v protokolu je, že jsem stál na místě proti rampě, což se dá vyložit i tak, že jsem už před odjezdem do práce stál na onom zákazu. Hrubá chyba :( Co myslíte?

Vždycky můžete upřesnit jak to bylo myšlené..

když to neprotiřečí něčemu co jste řekl jindy tak to není tak velký problém.
IP zaznamenána

ViktorN

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 14 Prosince 2017, 19:25:47 »

no počkejte, chcete říci, že ve spisu není fotodokumentace přestupku? To znamená, že nemají auto vyfocené kde vlastně stálo a vše se točí na nějaké výpovědi?
IP zaznamenána

2M

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 14 Prosince 2017, 20:35:16 »

ViktorN: V té výpovědi popisoval kde auto stálo předtím
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 14 Prosince 2017, 21:26:03 »

Poprosím autora znovu o reupload fotek.
IP zaznamenána

poutnik

• Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 16 Prosince 2017, 19:19:32 »

Citace
Vždycky můžete upřesnit jak to bylo myšlené..

To jste mě uklidnil, děkuji :)

-------------------------------------

Až něco přijde, hodím to sem :)

Pěkný víkend.
« Poslední změna: 15 Května 2026, 15:13:12 od poutnik »
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 16 Prosince 2017, 20:17:14 »

Byla možnost se vyjádřit k podkladům před vydáním rozhodnutí? Považuji to každopádně za vhodné.
IP zaznamenána

poutnik

• Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: 16 Prosince 2017, 20:50:25 »

Citace
Byla možnost se vyjádřit k podkladům před vydáním rozhodnutí? Považuji to každopádně za vhodné.

Moc nerozumím, jak to myslíš... Mohl bys to prosím nějak upřesnit?

___
Po ignorované výzvě jsem čekal na předvolání k jednání, ale přišel rovnou příkaz, protože "pro dostatek důkazů nebylo ústní jednání třeba".
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: 16 Prosince 2017, 21:22:10 »

Píše se tam, že obviněný byl seznámen s podklady pro vydání rozhodnutí. Jen jestli sis bral lhůtu na vyjádření se k nim nebo ne. Každopádně bude rozhodnuto, buď vinen / nevinen. Ještě je alternativa, že to vzdají a odloží, což pochybuji.
IP zaznamenána

poutnik

• Zobrazit profil
« Odpověď #53 kdy: 17 Prosince 2017, 15:10:20 »

To seznameni probihalo tak, ze mi ukazala spis, prosla ho se mnou a komentovala jednotlive stranky.

O lhute jsem nevedel. Rovnou jsme presli k zapisu te me vypovedi.
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #54 kdy: 17 Prosince 2017, 19:35:00 »

v tuto chvíli bych zatím vyčkal dalšího kroku od úřadu.
IP zaznamenána

poutnik

• Zobrazit profil
« Odpověď #55 kdy: 21 Prosince 2017, 14:10:10 »

Tak mám odpověď.

Na adrese to převzal někdo jiný. Pošta to předala někomu, aniž by ověřila totožnost a rok narození! Původně jsem chtěl počkat až ke konci lhůty pro vyzvednutí  :-\

Dopadlo to, jak jsem očekával = 1 500 Kč pokuta + 1 000 Kč náklady.

Argumentovali, že:

A) Je to obstrukce, uvedli odkaz na toto forum, včetně id topicu! (důvodné podezření prej)
Vlákno bylo chvíli veřejné, tak možná proto. Je možné, že by byl někdo mezi smetánkou a dostal se i přesto sem?
V odkaze, který uvedli, je PHPSESSID podle kterého by se dalo dohledat, jaký to byl uživatel. Chopí se toho někdo?

B) Můj postup byl "podivný", že jsem svůj "příběh" řekl až u ústního jednání a ne už dřív :D

Co dál?
Má smysl se s nimi hádat a odvolávat se ke krajskýmu úřadu?
Jak moc mohou napadnout to, že "jsem se zde radil"?

Díky za rady :)
« Poslední změna: 21 Prosince 2017, 14:43:52 od pokutnik »
IP zaznamenána

asmodeus

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #56 kdy: 21 Prosince 2017, 15:04:03 »

Můj postup byl také "zvláštní" a přišel jsem se "svým příběhem". Do odvolání jsem napsal, že úřad popírá moje právo podávat a navrhovat důkazy v průběhu řízení, a ani se s nimi nevypořádal.
IP zaznamenána

hh

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #57 kdy: 21 Prosince 2017, 15:14:53 »

Odvolání podejte, není co ztratit. Ohledně toho, zda mohlo dojít k průniku do Kuchyně, se na to někdo z technických správců určitě podívá. Je třeba vědět, co přesně úřad uvedl, jen ten link? Chtělo by to nahlédnout do spisu, tam by měl být nějaký screenshot atp.

Argumentovat můžete minimálně tím, že pokud na těchto podkladech založil SO své rozhodnutí, tak vás zkrátil na právu se k nim vyjádřit (pokud jste tedy tuto možnost dobrovolně neignoroval, nesledoval jsem celý proces).
IP zaznamenána

poutnik

• Zobrazit profil
« Odpověď #58 kdy: 21 Prosince 2017, 15:59:20 »

Citace
Argumentovat můžete minimálně tím, že pokud na těchto podkladech založil SO své rozhodnutí, tak vás zkrátil na právu se k nim vyjádřit (pokud jste tedy tuto možnost dobrovolně neignoroval, nesledoval jsem celý proces).

Po tom, co jsem na ústním jednání uvedl jak to s tím parkováním bylo, úřad přišel s tímto závěrem. Nijak jsem se k tomu již nemohl vyjadřovat.

____

Až prošetříme případné úniky z kuchyně, dám sem jejich poslední vyjádření. Na odvolání by měl být čas až do 4.1.

Do spisu dojdu opět nahlédnout.

Nemohou se v rámci odvolávání chytnout zkoumání pravosti příspěvků v tomto vlákně, které je v tom spise uvedeno?
IP zaznamenána

Mesec

• Zobrazit profil
« Odpověď #59 kdy: 21 Prosince 2017, 20:50:21 »

Ve svém volném čase  můžeš mluvit o případu, s kýmkoliv chceš. My jsme lidi, co mají své životy, jen nějaké to právní povědomí a je zcela na Tobě, zda to budeš řešit ve foru, v hospodě, v zaměstnání, v obchoďáku...

Píše se tu ještě jedno vlákno skrz parkování v Liberci, byla to slečna Hanni. Ta to řeší teda veřejně, ale i někde v jejím topicu tam padla věta, že si to tu tamější lidi čtou.
Vzhledem k jejímu případu jsem uznal za vhodné  přesunout sem Tvůj případ, aby jsme to mohli řešit nadále.

Ještě před přesunutím jsi nahrál svůj spis, proto jsem Ti taky řekl "anonymizace hrůza". Bylo tam oznámení přestupku, že se řeší 11 vozidel, takže se prohrabali SPZ vozidly a došli na Tebe, že s Tebou je to ještě v řešení a jelikož si to tu úředníci čtou, tak se dovodili, o jaký případ se jedná. Ty klíčový kroky jsou už po přesunutí do Kuchyně, takže tím pádem SO ztratil kontrolu  a už střílí do větru.
To je podle mě logická teorie.

Za mě odvolat se blanketně, užil si Vánočních svátků a po nich sepsat zkrátka full odvolání a buď a nebo !!  ;)

IP zaznamenána
Stran: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9