30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: [1] 2 3 ... 15

Autor Téma: [LOST] Alkohol 0,33 a 0,34 řp. neodebrán - již pokročilejší fáze  (Přečteno 26579 krát)

michae-l

• Zobrazit profil

Zdravím vás dobří lidé. Již nějakou dobu forum sleduji a využil jsem jej i pro řešení svého problému. Před 10 měsíci jsem byl zastaven hlídkou PČR a byla provedena dechová zkouška. Nejdřív sem foukl 0,10 - pak nasadily nejaky naustek a pořídili hodnoty 0,33 a 0,34. Nesouhlasil jsem, nic jsem nepodepsal.Avšak 3 piva jsem tak v průběhu procedil, což byla i pravda, že jsem je vypil minulý den - tedy asi 12 hodin před jízdou.  Řidičák jsem u sebe neměl. Záhy přišlo předvolání  - z toho jsem se omluvil celkem 2x a napotřetí už jsem jim poslal vyjádření, že nejsem povinnen se k ústnímu jednání dostavit na základě zdejších návodů od jkrause. A poslal zároveň vyjádření, které zde pak doplním.

Dlouho nic a nyní přišlo "Předvolání obviněného k ústnímu jednání, v jehož průběhu budou provedeny výslechy svědků"

Nechci se tam rozhodně osobně dostavovat, protože je to pro mě přes celou republiku. Takže bych rád zjistil, jak to prodloužit a hlavně jak se tam nemuset dostavit. Písemné svědectví bych doplnit mohl - svědka bych měl. Jelikož jsem neuváděl, kdo jsou svědci, tak nevím koho tam chtějí vyslýchat.

Průser je, že sezení je již 18.4. a dnes jsem teprve odbdržel naskenovanou kopii, jelikož nebydlím v míste trvaleho bydliste.

Děkuji všem za rady a budu tu koukat co hodinu :-)

IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
Re:Alkohol 0,33 a 0,34 řp. neodebrán - již pokročilejší fáze
« Odpověď #1 kdy: 11 Dubna 2017, 17:23:21 »

Zde dopis co jsem posílal ouřadovi. Ještě předtím než došlo další předvolání.

« Poslední změna: 12 Dubna 2017, 20:01:20 od michae-l »
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 11 Dubna 2017, 17:24:36 »

zde zasilám screen toho co mi přišlo nyní. Zbytek už jsou jen klasické kecy. Přijde mi to nějaké strohé.
« Poslední změna: 12 Dubna 2017, 20:00:48 od michae-l »
IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11 Dubna 2017, 17:25:48 »

S námitkou podjatosti se dá kouzlit klidně rok. V noci před jednáním návštěva pohotovosti a hned ráno to poslat. Všechna podání posílat s chybou aby jste byl vyzván k doplnění. Vše vyzvedávat a odesílat poslední den pozemní poštou.

Je duben, mají dva měsíce na rozhodnutí, to se dá uhrát, pošlete v pátek námitku a okamžitě, dnes, běžte na poštu zřídit datovou schránku.
« Poslední změna: 11 Dubna 2017, 17:33:21 od t4455 »
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11 Dubna 2017, 17:32:08 »

Momentík, teď tomu úplně nerozumím. Námitku na podjatost to by bylo super - jak to v mém případě udělat - prosím pěkně.

A s tou pohotovostí jsem to nepobral, jako abych se omluvil z jednání?
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 11 Dubna 2017, 17:35:18 »

Dostavit se tam opravdu nechci. Mám v ten den důležitá jednání a jet jen kvůli tomu přes republiku je mi fakt proti srsti. Ideálně bych to nechal na písemné formě, kterou jsem již od začátku začal. Já tam ještě nebyl a tak bych to i nechal. Rozporovat s fízlem, ač je nemám rád, na to nemám asi dostatek informací.

IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 11 Dubna 2017, 17:39:16 »

Dnes běžte na poštu zařídit datovou schránku a přestaňte přebírat poštu co chodí pozemní poštou (až bude datovka aktivní pro příjem), doufejme že si toho zřízenci nevšimnou. Ale pozor! Přihlašovací údaje Vám přijdou doporučeně, ty musíte vyzvednout okamžitě aby datová schránka fungovala pro příjem.

V pátek pošlete námitku podjatosti.

Nikam nejezděte, řešte to písemně, hrajte na čas, je to dobře rozehraný.
« Poslední změna: 11 Dubna 2017, 17:44:18 od t4455 »
IP zaznamenána

mrfelix

• Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 11 Dubna 2017, 17:58:42 »

ad DS:
zřizoval jsem si nyní datovou schránku návštěvou CzechPoint na nějakém MÚ. Když se uvede emilova adresa, přijdou přihlašovací údaje emilem. Pošty netřeba.
IP zaznamenána

ladin

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 11 Dubna 2017, 19:17:44 »

Přesně tak, od vstupu na poštu po přihlášení do schránky mi to nezabralo více než dvacet minut. Karlovy Vary, asi před dvěma lety.
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 11 Dubna 2017, 19:50:13 »

Skvěle, takže cesta by zde nějaká byla. Ale pojdme si to prosím dát nějak dohromady.

-dnes jsem datovku nestihl, takže zítra tj. ve čtvrtek zakládám. Hodíme na maila a budu tedy již zítra datovkou disponovat
- nezapomeňme, že v pátek je svátek a v pondělí velikonoce - což myslím datovce nevadí.

1) Mám tedy v pátek 14.4.2017 poslat námitku z podjatosti ouřadovi? Nebo to poslat zítra písemně a o datovce se ani nebavit.
2) Jak se námitka z podjatosti podává. Vzhledem k mému problému. Alespoň odkaz. Na netu je toho více tak ať to je správně.

Děkuji děkuji děkuji....(rád i finančně podpořím - pokud je to tady možné)

IP zaznamenána

t4455

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 11 Dubna 2017, 20:15:59 »

Datovku založíte z toho důvodu aby do ní úřad nedoručoval a doručoval klasicky poštou, což pro vás znamená vítězství, o datovce se nikde, nikdy, nezmiňujte a doufejte že si jí úřad nevšimne.

Námitku podjatosti pošlete do konce týdne, dokud nebude vyřízena nemohou pokračovat v řízení, pokud budou pokračovat tak je to bod do odvolání pro vás.

Vzory a body do námitky zde na foru najdete, nemá cenu to něják složitě vymýšlet, ať tam napíšete cokoliv bude stejně zamítnuta ale to vás nemusí zajímat, námitka se podává aby se získal čas a aby jste měl bod do případného odvolání protože téměř nikdy není námitka vyřízena v souladu se zákonem. Napište tam cokoliv, třeba že jste v příbuzenském vztahu s úředníkem co vás řeší, musíte ale taky obvinit z podjatosti všechny zaměstnance daného úřadu, od vrátnýho až po starostu.

Všechno posílejte pozemní poštou doporučeně, zapomeňte něco do námitky doplňit, například datum narození nebo podpis.
« Poslední změna: 11 Dubna 2017, 20:39:19 od t4455 »
IP zaznamenána

michae-l

• Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 11 Dubna 2017, 21:07:40 »

děkuji za nasměrování, a provedu :-)

Jinak co se týče doručování pošty, tak pošťačka na místě trvalého bydliště nechá lísteček a pokud si to nevyzvednu tak to po uplynutí lhůty vhodí do schránky. Tak tomu vždy bylo. Tedy já se můžu bránit tím, že mám datovou schránku a ta má přednost??? Jestli si rozumíme, pokud je dopis vhozen do schránky, tak to maj ošetřené tím, že je to doručené.

děkuji
IP zaznamenána

Caroprd111

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 11 Dubna 2017, 21:09:00 »

Ano, datová schránka má přednost. Nesmíte však tvrdit nebo dávat najevo, že vám byla vhozená písemnost doručena. Prostě se ztratila nebo někdo vykradl schránku.
IP zaznamenána

hh

• hard core 30kmh.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 11 Dubna 2017, 21:13:25 »

Vhozený dopis po ověření, od kterého je úřadu, spalte a nikomu o tom neříkejte. Pokud se jej před spálením rozhodnete přečíst, tak si pak dejte pozor, aby z nějakého dalšího podání nevyplynulo, že jste jej četl.

A jestli podáváte daňové přiznání, tak to příští pošlete datovkou, viz § 247a daňového řádu ...
IP zaznamenána

mrfelix

• Zobrazit profil
podávání přiznání a datovka
« Odpověď #14 kdy: 11 Dubna 2017, 23:08:07 »

Jsem už OT, ale ve věci podávání přiznání k dani z příjmu fyzických osob jsem byl trochu nejistej. Po konzultaci s přítelem na telefonu - insiderem na finančním úřadě vyplynulo, že se kontroluje, zda byla datová schránka zprovozněna ke dni skutečného podání daňového přiznání (nikoliv například ke dni 31.3.2017).
Takže stačí na den podání zneprovoznit datovku....a nebo podat přiznání datovkou.
IP zaznamenána
Stran: [1] 2 3 ... 15