Dobrý den
u nás na vesnici opravují cca 1km kus silnice a tak se rozhodli, že jí uzavřou, aby tam nikdo nejezdil a opatřili tuto silnici z obou stran cedulí zákaz vjezdu. Včera navečer ještě za světla jsem tam projel společně s dalšíma autama, najednou jsem viděl, jak se za námi vynořilo policejní auto, odbočil jsem do vedlejší ulice a zajel ke kamarádovi na statek, kam jsem měl v plánu i jet. Vystoupil jsem z auta společně s dalšíma lidma a cca během půl minuty poté se přiřítilo policejní auto bez majáku, sireny atd. a PaCH začal s větou "tak pánové, kdo řídil? doklady". Na to nikdo z nás nereagoval. Poté si PaCH začal obhlížet celé auto s tím, že chce doklady od vozidla. Kamarád je tedy vytáhl z vozidla a dal mu je. PaCh si tam něco asi ověřoval a poté přišel s tím, že celou věc předá úřadu, popřál nám hezký večer s úsměvem na tváři a odjel. Moje otázka zní, když mě s autem nezastavil v daném úseku za značkou v tom úseku zákaz vjezdu, tak má smůlu ne? Respektive lze z toho udělat SPRDEL provozovatele?