Jasně, to je mi jasný

stížnost už sepisuju, mám do ní nabito parádně, pak ji sem zanonymizovanou hodím.
Nebudu si tady na fóru hrát na drsňáka, byl jsem v kraťasách a tričku s krátkým rukávem (o půlnoci, stáli jsme tam asi hodinu a už tak mi bylo chladno) a jak na mě ti fízlové furt dokola řvali a nastupovali, tak mi byla zima (roli v tom hrála i ta psychika) a celkem jsem se klepal

takže jsem si potřeboval občas trochu popojít

Bylo to v řádech 1-3 kroků a policajt moc dobře věděl, že tím nade mnou ztrácí jakousi převahu a bránil mi v tom.
Bylo to takové moje "poprvé", v předchozích případech na mě policajti takhle nanastupovali, takže to tam probíhalo všechno v klidu a nikdo na nikoho neřval (respektive já na ně neřvu nikdy, je to zbytečný a spíš proti mě).
Na psací stroj jsem jim řekl, že ho nepotřebují, že mají papír a tužku, načež mi bylo sděleno, že v autě (nicméně při sepisování přestupku se v kapsičce jednoho z policistů zázračně objevila jak tužka, tak bloček

).
Že si budu pořizovat videozáznam jsem jim sdělil a sáhl do auta pro mobil, buzerovat mě za něj začali až pak.
Jinak z mojí strany to proběhlo skutečně klidně a vcelku s rozvahou (jasně, je tam pár blbostí z mojí strany, ale chybama se člověk učí

), byť jsem se u toho klepal jako ratlík