SYeti - Buďte tak laskav, pročtěte si všechny příspěvky které tu jsou, prohlídněte si všechny screenshoty, zjistěte si rozdíl mezi dodejkou a doručenkou, rozdíl mezi oprávněnou a pověřenou osobou a pak by jste možná sám pochopil že opět píšete nesmysli a já bych vám to zase nemusel opakovat, opět nám zde sdělujete svoje chybné názory které nemáte ověřeny.
Toto téma by mělo být co nejvíce srozumitelné a stručné pro ostatní uživatele co se chtějí něco přiučit od lidí co už to mají vyzkoušené, svými zcestnými a zavádějícími příspěvky děláte v hlavě zmatek nováčkům a práce všech ostatních tu potom jde do kopru když to dokážete zastínit svými dvěma nesmyslnými větami.
Nebo jinak, ty lidi co tu něco napsali ohledně DS tak to mají narozdíl od vás osobně vyzkoušené, všechno detailně popsali a ještě ukázali, vy sem přesto přijdete a začnete to zpochybňovat, buď jste opravdu narušenej nebo úmyslně zpochybňujte jejich práci.
Tímto děkuji jakubbovi díky kterýmu jsem se dnes dozvěděl něco nového (rozšířená emailová notifikace) a hned jsem si to nastavil.
A děkuji i Lexxovi za info o možnosti odesílat zprávy přes pověřenou osobu bez doručení příchozích.
Já jen doplňuji na toto téma že mám na iOS stáhnutou aplikaci iDatovka ale moc jí nedoporučuji, pokud na ní nechtěně kliknete tak se veškeré zprávy považují okamžitě jako doručené, proto mám vypnutý na tuto aplikaci mobilní data a zapínám je pouze jenom když se chci přes tuto aplikaci do datovky opravdu podívat. Pokud máte ale mobil připojen přes wifi a omylem na ní kliknete tak se tomu ale nevyhnete a vše je doručeno.
EDIT: Teď jsem ale zjistil že v nastavení aplikace je možnost vypnutí automatického načítání, tím by tento problém mohl odpadnout. Případně je i možnost pro vstup mít nastavenej PIN. Pokud máte v aplikaci ale více datových schránek (fyzická osoba a podnikající fyzická osoba např.) tak si nelze vybrat do které schránky se chcete podívat a automaticky se přihlásíte do obou schránek zároveň.