Chlapi diky!
Mozna se pletu, ale mel jsem za to, ze ucelem tohoto fora je pomahat si proti zlovuli bakalaru, absolventu verejnych politik a jinych hondotovych VS, kteri sedi na uradech a z nasich penez narozdil od jinych zamestnancu verejneho sektoru (napr. lekaru) pouze skodi. At uz byla otazka recnicka nebo skutecna, zde je odpoved:
1. komu pomůže, že jí uděláte problém u úředníků/fízlů? Oplatí to a ne jednou - odmitam platit za chyby druhych, kterym poskytuju lepsi stupen mobility po meste,nez je MHD/pesky. Neni to povinnost, ale dobra vule, takze doufam (uz se to pomalu zlepsuje), ze alespon symbolicke preneseni zodpovednosti zmeni jeji vnimani reality.
2. Proč máte auto psané na sebe a tím podstupujete veškerou tuto anabázi? Má nějakou větší hodnotu? - protoze nepracuje a naklady na provoz by neutahla. Auto je potreba, jsou tam deti a ja jsem casto pryc.
3. čeho se vlastně snažíte dosáhnout? - nechci platit zbytecnym lidem z uradu za vykonstruovane "prestupky", ktere nikoho neohrozuji. Rekneme, ze ty zbytecne ozbrojene mestske simpanze a jejich bakalarske poskoky z uradu moc nemusim - kdyz mi napriklad nekdo v zime zablokoval auto a ja s dvema malymi hladovymi detmi nemohl odjet, tak mi doporucili, at v te zime pockam, az dotycna prijde, ze s tim nic neudelaji a sli pryc. Nakonec pomohli az dopravaci. Kdyz delaji v krame od barakem bordel cikani a kradou, tak po nich neni ani vidu, ani slechu. Dalsi motivem je, aby si ex uvedomila, ze podobne situace neprispeji k me materialni vstricnosti vuci ni. Vuci detem samozrejme bez podminek, vuci ni nikoliv - koule jsem si po rozchodu nechal. Jednodussi by bylo ji to auto vzit, ale dopadlo by to negativne na deti.
Na zaver otazka - Ale pokud si nadělala pokuty i jinde a neplatí je, hrozí zadržení RZ i v případě, že s vozidlem pojedete vy - to jako vazne? Je k tomu nekde odkaz prosim?