30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

Autor Téma: [WIN] Jízda na žlutou/červenou  (Přečteno 3306 krát)

stanice35

• Zobrazit profil
Re:Jízda na žlutou/červenou
« Odpověď #60 kdy: 02 Března 2024, 12:43:50 »

Na to ústní jednání bych navrhl dalšího svědka, který byl venku a vše viděl. Dále bude asi potřeba u ÚJ znevěrohodnit svědka-cajta, který sám porušuje předpisy.
IP zaznamenána

D0min

• Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 02 Března 2024, 12:58:46 »

Nikdo jiný široko daleko nebyl.

Co jsem zkoumal tak mohou překročit rychlost "pouze při plnění úkolů a je-li to nezbytně nutné"

Takže teď je otázka jestli po koupi svačiny plnili úkol pro který bylo nezbytně nutné valit 140kou na 90ce a pak 70kou na 50ce.

Jak vlastně to správní řízení probíhá? Dostavím se na úřad, kde budou mít profesionální rozbor toho videa, četník řekne že jsem projel jasně červenou a já se k tomu mám nějak vyjádřit ?
IP zaznamenána

Ladislav Laker

• -exot-
    • Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: 02 Března 2024, 13:14:17 »

Nikdo jiný široko daleko nebyl.
D0mine !! Samozřejmě že svědek tam byl. Vzpomeňte si. Měl šedé kalhoty, modrou bundu, oranžový klobouk, a jmenuje se Helmut Vomáčka. Dobře se na tu situaci pamatuje.
Citace
Co jsem zkoumal tak mohou překročit rychlost "pouze při plnění úkolů a je-li to nezbytně nutné"
O to nejde. Je třeba zkoumat zda bude zapírat ta porušení předpisů, která jsou na videu objektivně zdokumentovaná. Popře-li to do protokolu, může být označen za nevěrohodného svědka.
[/quote]
« Poslední změna: 02 Března 2024, 21:15:51 od Ladislav Laker »
IP zaznamenána

Hugo

• Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: 02 Března 2024, 20:07:53 »

Jak vlastně to správní řízení probíhá? Dostavím se na úřad, kde budou mít profesionální rozbor toho videa, četník řekne že jsem projel jasně červenou a já se k tomu mám nějak vyjádřit ?

Myslím, že když tam půjdete sám, tak pro Vás proběhne hrozně špatně.

S Helmutem Vomáčkou jsem nedávno mluvil. Tvrdil, že tam byl a viděl to přesně tak, jak uvádíte.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 02 Března 2024, 21:31:51 »

Zmocněnce nebo advokáta. Řidič mi připadne příliš slušný, než aby se byl sám schopen efektivně bránit.
(chlapi, dejte to asi raději do kuchyně ...)
IP zaznamenána

Kokrhel123

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #65 kdy: 02 Března 2024, 21:41:19 »

Vyčkejte na reakci úřadu. Co vyplodí na váš odpor.
Edit, přehlédnul jsem, že předvolání k ústnímu jednání již máte.
Měl by nařídit výslech fízlů, což je nesmírně zábavná část správního řízení, měl by navrhnout ústní jednání, nebo provést vyrozumění o provedení dokazování mimo ústní jednání. Měl, znamená mohl, pokud k tomu vlastní libovůlí dospěje. Nic nelze předjímat. Jediné, co musí, je vyzvat vás k seznámení se s podklady pro vydání rozhodnutí a k vyjádření se k nim. Nicméně, vy sám může též navrhovat důkazy a úkony úřadu.
Jediné, co bych považoval za skoro nepravděpodobné je, že bude přítomen vámi zmiňovaný profesionální rozbor videa. Moc práce. Skoro jisté bude, že se do spisu napíše nějaký úřední žblept úvahou volnou, že ze záznamu vyplývá projetí na červenou, aniž by to bylo jakkoli relevantně zdůvodněno. Proč? Protože můžou.
Jste teprve v úvodní fázi boje. Nacházíte se v nejspodnějším patře úřední hierarchie, tam se můžete setkat jedině s lidským odpadem, se kterým byste si za normálních okolností zdráhal podat ruku.
Konkrétní taktiku má smysl připravovat až podle toho, co vypadne z parazitů.
Sám tam ale raději nechoďte. Chce to zkušeného bijce.

Také prosím admina o přesun do kuchyně.
« Poslední změna: 03 Března 2024, 18:19:22 od Kokrhel123 »
IP zaznamenána

D0min

• Zobrazit profil
« Odpověď #66 kdy: 03 Března 2024, 11:36:51 »

Takže čekat do 28.3. na "Předvolaní k ústnímu jednání, k výpovědi svědka a seznámení s podklady" tam se dozvím co vyplodili a pak je nějaký čas na to reagovat a shodit jim to ?
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #67 kdy: 03 Března 2024, 12:02:12 »

Asi by fakt bylo lepší se s někým odsud domluvit nebo se nechat zastoupit. Příjít tam bez přípravy se rovná průšvihu. Řízení bohužel není od toho, aby hledalo pravdu, ale aby vyrobilo postih bez ohledu na pravdu.
Který to je okres?
IP zaznamenána

D0min

• Zobrazit profil
« Odpověď #68 kdy: 03 Března 2024, 12:09:46 »

Konec světa - Bruntál

Jestli tady jsou borci co můžou pomoct i takhle v "terénu" to by byla bomba, mnohem raději se odměním "zmrdobijcům" než platit úřadu.
IP zaznamenána

Kokrhel123

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #69 kdy: 03 Března 2024, 12:38:13 »

Zatím v klidu vyčkejte, co pošlou. Nemusí to být do 28.3., lhůta je na libovůli úřadu.
Rozhodně nikam nechoďte, nikomu na úřad nebo fízlárnu nevolejte ani nepište, to k ničemu dobrému nevede.

Edit, přehlédnul jsem, že předvolání k ústnímu jednání již máte.

Až vám začne být něco oficiálně doručováno, vyzvedněte poslední den lhůty.
Máte DS? Pokud ano, jakou?
« Poslední změna: 03 Března 2024, 18:18:40 od Kokrhel123 »
IP zaznamenána

D0min

• Zobrazit profil
« Odpověď #70 kdy: 03 Března 2024, 12:48:50 »

jestli se DS myslí datová schránka tak tu nemám. Mám si ji založit ??
IP zaznamenána

Kokrhel123

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #71 kdy: 03 Března 2024, 12:58:09 »

Datovou schránku nezakládejte, byl to jen dotaz.
Písemnosti vám tedy budou doručovány poštou. Nepřebírejte je hned, ale až 10. den od prvního pokusu od doručení. Platí víkendové pravidlo, tedy pokud 10. den připadne na svíkend či svátek, přebírejte nejbližší následující pracovní den. Detaily jsou k dohledání zde na stránkách, včetně kalkulačky lhůt.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #72 kdy: 03 Března 2024, 13:28:37 »

Můžeme mezitím vidět v nějaké úpravě ten dopis, který přišel? On může každý detail být důležitý.
IP zaznamenána

D0min

• Zobrazit profil
« Odpověď #73 kdy: 03 Března 2024, 16:35:51 »

Jasně tady to je. Doufám že stačí takhle upravené.
IP zaznamenána

Eric

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #74 kdy: 03 Března 2024, 17:20:33 »

Jo. Máte ještě nějaký záznam o nahlížení do spisu, případně z něj něco ofoceného? V předchozích stránkách je odkaz na video, ale teď jsem nenašel, že by k tomu bylo i něco dalšího.
IP zaznamenána
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10