Jak vlastně to správní řízení probíhá? Dostavím se na úřad, kde budou mít profesionální rozbor toho videa, četník řekne že jsem projel jasně červenou a já se k tomu mám nějak vyjádřit ?
Vyčkejte na reakci úřadu. Co vyplodí na váš odpor.Edit, přehlédnul jsem, že předvolání k ústnímu jednání již máte.
Měl by nařídit výslech fízlů, což je nesmírně zábavná část správního řízení, měl by navrhnout ústní jednání, nebo provést vyrozumění o provedení dokazování mimo ústní jednání. Měl, znamená mohl, pokud k tomu vlastní libovůlí dospěje. Nic nelze předjímat. Jediné, co musí, je vyzvat vás k seznámení se s podklady pro vydání rozhodnutí a k vyjádření se k nim. Nicméně, vy sám může též navrhovat důkazy a úkony úřadu.
Jediné, co bych považoval za skoro nepravděpodobné je, že bude přítomen vámi zmiňovaný profesionální rozbor videa. Moc práce. Skoro jisté bude, že se do spisu napíše nějaký úřední žblept úvahou volnou, že ze záznamu vyplývá projetí na červenou, aniž by to bylo jakkoli relevantně zdůvodněno. Proč? Protože můžou.
Jste teprve v úvodní fázi boje. Nacházíte se v nejspodnějším patře úřední hierarchie, tam se můžete setkat jedině s lidským odpadem, se kterým byste si za normálních okolností zdráhal podat ruku.
Konkrétní taktiku má smysl připravovat až podle toho, co vypadne z parazitů.
Sám tam ale raději nechoďte. Chce to zkušeného bijce.
Také prosím admina o přesun do kuchyně.