30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [?] nedovolené předjíždění  (Přečteno 1010 krát)

rezonator

• Zobrazit profil
Re:nedovolené předjíždění
« Odpověď #45 kdy: 18 Září 2023, 13:19:04 »

tak pokud maximum co mi při ignorování hrozí je, že mě jednoho dne po cestě do práce policajti osomrujou o 2500,- pod pohrůžkou odcizení RZ, tak mi jako lepší varianta vychází nechat to bejt, protože pokud podám odvolání, tak odvolací orgán jistě podrží existující důkazy, paní (které gratuluji k získané funkci) tam opraví všechny ty svoje chyby a po nějakém čase a obstrukcích, kterýma to podle mě do prekluze nedotahnu, docílím jen toho, že tenhle papír přijde znova, akorád bez chyb.
Kdežto když to nechám hnít tak se tam otevírá celkem vysokej fun potenciál, kdy ta pokuta je možná skutečně v systému spárovaná s jinou osobou a já z toho vyváznu absolutně bez postihu.
Myslim si to správně ? Dík.
IP zaznamenána

medved

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 19 Září 2023, 15:43:59 »

Ja si myslim, ze si to myslite celkem spravne :-). Ale ja jsem v pravnich otazkach pouhy nadseny amater.

Co se tyce odmontovavani RZ pri kontrole, domnivam se, ze mnohem drive Vam prijde neco jako upozorneni na nedoplatek, ktery za Vami eviduje prislusny urad. Potom bude cas a prilezitost vymyslet dalsi kroky.
IP zaznamenána

rezonator

• Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 11 Listopadu 2023, 16:15:21 »

Ahoj, tak mám v poště další dopis, vyzvednutí až 21.11, takže času dost, na útržku je napsáno, že odesílatel je odbor finanční, takže se zřejmě jedná o zmiňované upozornění na nedoplatek.
Jakej proti němu existuje obranej mechanismus když nikdo nikdy nerozhod o mojí vině ?
Oni už ty odkazy nefungujou, takže si připomeneme, že měli ve vydání rozhodnutí chybu ve specifikaci osoby a přestupky které se dali dokázat napálili osobě, která se sice jmenuje stejně jako já, ale bytem ani rokem narození se neshoduje se mnou. Naopak přestupky které se dokázat nedali zastavili proti mé osobě, která už tam byla uvedená správně. Udělali tam chybu i v SPZ...
Děkuji.
IP zaznamenána