Ahoj, dorazil další dopis, později to naskenuju protože to je neuvěřitelnej haluz, kterej nechápu jak moh vyplodit střízlivej člověk s IQ aspoň 90, čim víc to čtu, tim další a další nesmysly tam nacházim.
V krátkosti:
- na první stránce je napsáno Franta Novák, 1973 bytem Zadní Zmrdovice (já se jmenuju taky Franta Novák, ale narodil jsem se daleko pozdějš a bydlím uplně jinde) dále jen "obviněný" je vinen...
a pod tím přestupky které se mi dají dokázat a sice nepředložení zelené karty od vozidla (špatně napsaná SPZ !!!) 1500,- pokuta + 1000,- za náklady na řízení
- dále je tam napsáno že řízení proti Frantovi Novákovi (tentokrát už je tam správně datum narození i bydliště) bylo řízení o nedovolenym předjíždění zastaveno, protože "...nebylo obviněnému prokázáno..."
- jediný důkaz který mají je oznámení o přestupku ve kterym je napsaná výpověď řidiče kamionu, kamerový záznam nebyl pořízen
Co to jako je ? Co teda mam dělat, dopis je adresován mě, ale vinen je nějakej uplně jinej Franta Novák... no důležitý je, že proti tomu správnýmu Frantovi bylo řízení zastaveno a ze zbylých přestupků je vinen jinej Franta, kterej ty přestupk navíc spáchal s jinym vozidlem, navíc když jsem si tak zkusil najít co znamenaj ty paragrafy tam napsaný, tak se mi to taky nějak nezdá. Dál nikomu nebylo divný, že v některý části textu je SPZtka s osmičkou na konci a po pár slovech dál s pětkou na konci...
Další věc, vyjadřujou se k tomu druhýmu termínu ústního jednání, že ...ač byl byl obviněný řádně a včas předvolán... když jsme si tu řekli, že mě nepředvolali včas. Fakt 4 stránky uplnejch hoven...