30kmhcz

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

>>DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: ČTOU TO TADY JAK ÚŘEDNÍCI, TAK POLICIE. Neuvádějte nic, podle čeho by protistrana mohla dovodit, o jaký případ se jedná. Jak na to? Pojďte >>sem<<.

Autor Téma: [WIN] IP11a + DT "Pouze s povolením od XY"  (Přečteno 1539 krát)

Ftipalek

• Zobrazit profil
Re:IP11a + DT "Pouze s povolením od XY"
« Odpověď #30 kdy: 01 Dubna 2023, 21:43:52 »

Tak dneska vyzvednuto ze schránky usnesení doručené 27.3. o zastavení řízení pro nedostatek důkazů, protože řidič vlastně mohl přijet jinak. Námitky zmocněnce se orgán nezabýval. Přijde mi divné že sprdel zastaví protože řidič vlastně mohl přijet jinak. SO skoro připouští, že v jednání o spredli lze řešit, zda jednání řidiče bylo skutečně přestupkem. Na to ale máme pár pěkných judikátů ne? Pojďme kopat do mrtvolky. :) Usnesení v příloze.

EDIT: na Inženýrku Farskou to vidím na stížnost, na info-žádost odkud má ten titul a zda je psychicky v pořádku, když jednou v příkaze mektá o tom, jak je to fotografiemi bez pochyby prokázáno a pak se usnese že vlastně není...
« Poslední změna: 01 Dubna 2023, 22:02:07 od Ftipalek »
IP zaznamenána

Ftipalek

• Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 16 Června 2023, 17:22:51 »

Odvolání doručeno 11.4. a kraj stále nereagoval.  :'( Není už náhodou čas na opatření proti nečinnosti na ministerstvo?  :)
IP zaznamenána

Lafayette

• stálý člen 30kmh.cz
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 16 Června 2023, 19:35:28 »

Rozhodopádně!
IP zaznamenána

Ftipalek

• Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 11 Října 2023, 21:30:27 »

A máme výsledek odvolání z kraje! A je to těžký WIN. Sice kapituloval už magistrát, ale to nezabránilo kraji aby magoši v odvolání vysvětlil, že první rozhodnutí vůbec nedává smysl, nemá oporu ve spise, proškolil je ze zákonů a jeho usnesení opravil stylem "odvolatel má pravdu". Zítra anonymizuji a pošlu. Snad najdu i někde odvolání co jsem poslal, tak bych ho taky postnul. Nebyla to ani 1 A4. Kraj jich vyplodil 5. :D

Můžeme zveřejnit v příslušné sekci.

Už se těším, hned jak bude možnost, jdu parkovat na to místo znovu! :D Chci repete.

EDIT: A koukám, že tu není můj líbesbríf, který jsem jim dal na ústním. Taky doplním. :)
« Poslední změna: 11 Října 2023, 21:38:07 od Ftipalek »
IP zaznamenána