OK, rozproudila se celkem slušná diskuse, všichni to vidí ze svého pohledu a proto vše uvedu do reálu. Určitě nejsem případ pro Chocholouška a ani nechci mít auto ojeté klíčem nebo propíchané gumy. Takže věc se má takto:
- parking byl na cca 20 minut proveden schválně a ještě jsem musel zedníkům přestupek oznámit aby si ho všimli. A proč tento sociální experiment?
- v našem městě zavedli dvojí způsob placení parkovného, klasika - zaplať parkovací lístek a nebo převratná novinka - zaplať platbou SMS. Oba způsoby se dají propojit.
- novinka má však jednu vadu, spousta občanů a ani měšťáci o ní zatím moc neví. A již dvakrát jsem měl od měšťáků oznámení za stěračem, že jako neplatný papírový parkovací lístek. Pokud jsem u klienta na jednání, prodlužuji parkovné formou SMS. V autě je ale stále za sklem již neplatný papírový parkovací lístek.
- vysvětlení je velmi jednoduché: měšťáci s sebou nenosí nově nafasované přístroje, kterým dohledají platbu zaplacenou SMS a proto vždy následuje lístek za stěrač.
- je celkem otravné chodit na služebnu a dožadovat se zneplatnění oznámení. Takže tak. Také mám syna se ZTP/P a toto byl pouze demonstrativní způsob parkingu aby se měšťákům trochu rozsvítilo a plnili řádně své povinnosti

Na vše bylo dohlíženo zpovzdáli abych nikoho v parkování neomezoval. V případě nutnosti bylo s uvolněním parkovacích míst počítáno. Parkoviště má cca 80 míst a po dobu experimentu nebylo třeba odparkovat.
- všechna čtyři místa jsem legálně zaplatil za použití spojení obou způsobů parkování.
- s přestupkovým řízením se počítalo, už proběhl orálek
- za mě budoucí WIN
- věřím, že můj způsob revolty s parkováním v našem městě nikomu neublížil a snad se měšťákům konečně rozsvítilo
To je vše, nechci se nijak obhajovat a ani nikomu neberu jeho názor.